2777
2789
عنوان

انسانیت

104 بازدید | 14 پست

یک کلیپ دیدم، که جوان فلسطینی به علت سوتغدیه فوت شده بود

کاش هرگز این دوره ها را نمیدیدم.

اگر ایران اینقدر قوی هست که اسراییل را از بین ببره، و کوتاهی میکنه، 

در برابر قطره قطره خون فلسطینی ها مسئولیم

فقط جان وخون خودمون برامون عزیزه

نکنه اونها انسان نیستند، نکنه دارم خواب میبینم واین حجم از بی عدالتی را در میان مسلمانها به تماشا نشستم.

خدایا از امام زمان که خبری نشد، خودت ظهور کن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چرا فک میکنید ایران قدرت اینو داره اسرا.ئیلو از بین ببره و نمیبره پس در برابر فلسطین مسئوله؟

وا

ما همه در برابر مردم مظلوم هرجای جهان مسئولیم ولی دیگه احساسی نمیشه به قضیه نگاه کرد

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونام عزیزنمنتها الان ایران اولویته تا فلسطین جانم فدای ایران❤️

نمیتونم درک کنم

کاش زودتر بمیرم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چرا فک میکنید ایران قدرت اینو داره اسرا.ئیلو از بین ببره و نمیبره پس در برابر فلسطین مسئوله؟واما همه ...

ولی من نمیتونم تحمل کنم

کاش خوکشی گناه نبود

ولی من نمیتونم تحمل کنمکاش خوکشی گناه نبود

این مشکل ضعف نفس شماست که قدرت خدارو دست کم میگیرید و فک میکنید ظالم مجازاتی نخواهد داشت 

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

چرا قربانی میشن مگه ما چیکار کردیم که دارن قربانی ما میشن؟

بالاخره کشورهای خاورمیانه همه با هم همسفره هستیم

تمام این سالها با هم تلاش کردیم که بیگانگان نون کسی را نبرند.

ولی الان تنها گذاشتیمشون تا غرق بشن.

خدا از سر تقصیرات همه بگذره ورحمی به دل مسئولان بندازه.

این مشکل ضعف نفس شماست که قدرت خدارو دست کم میگیرید و فک میکنید ظالم مجازاتی نخواهد داشت

ظالم مجازات داره، ولی خدا تعلل کرده ببینه کسانی که ادعای مسلمانی دارند تا کجا طاقت از بین رفتن دیگر مسلمان ها را دارند