2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل اقدام ی چکاب کلی خون ،سونو و پاپ اسمیر میدیدخودتون همسرتونم ازمایش اسپرم در یک کلینیک معتبر وبا سابقه 

انشاءالله مشکلی نبود یکروز درمیون اقدام کنید 

همین نکته خاصی نداره

دندوناتو حتما چک کن که تو بارداری عذاب نکشی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سه ماه قبل شروع به خوردن اسیدفولیک باید بکنی

آزمایش تیرویید و کم‌خونی و پاپ اسمیر و یه سری آزمایشات یادم نمیاد باید بدی البته دکتر زنان بری بهت میگه 

بعد دندانپزشکی برو ببین دندان پوسیده داری یا نه

سه ماه قبل شروع به خوردن اسیدفولیک باید بکنیآزمایش تیرویید و کم‌خونی و پاپ اسمیر و یه سری آزمایشات ی ...

اره دندون پوسیده خیلی بده به مشکلم بخوری تو بارداری نمیشه کتریش کرد

نمی‌دونم فقط میدونم باید تایمش حتما موقع تخمک گذاری باشه مثلا یه هفته بعد پریودی. قبلشم برو پیش متخصص تا قرصای تقویتی بهت بده و اگه کم خونی داری رفع بشه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

من چیزی نمیدونم ،

اول باید  دندون هات سالن باشن وکرنه کرفتار میشی . بعد از لحاظ عفونت و وضعیت دفع کاملا سالم باشی بری چکاب برای خودت و اقا که تعدا اسپرم ها و جهش و ... درست باشه همین اول کار که تلاش الکی نکنید نیاز باشه دارو بخورید، بعد باید برنامه داشته باشی برا دختر یا پسر  بعد عادت های بد غذاییت رو ترک کنی ، مرتب ورزش کنی نزاری وزنت بالا بره و اون زیاد سنگین بشه که گرفتار میشی.