همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
نمیدونم فقط میدونم باید تایمش حتما موقع تخمک گذاری باشه مثلا یه هفته بعد پریودی. قبلشم برو پیش متخصص تا قرصای تقویتی بهت بده و اگه کم خونی داری رفع بشه
گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(
اول باید دندون هات سالن باشن وکرنه کرفتار میشی . بعد از لحاظ عفونت و وضعیت دفع کاملا سالم باشی بری چکاب برای خودت و اقا که تعدا اسپرم ها و جهش و ... درست باشه همین اول کار که تلاش الکی نکنید نیاز باشه دارو بخورید، بعد باید برنامه داشته باشی برا دختر یا پسر بعد عادت های بد غذاییت رو ترک کنی ، مرتب ورزش کنی نزاری وزنت بالا بره و اون زیاد سنگین بشه که گرفتار میشی.