2777
2789

از بچگی کار میکرده و خرج خانواده الخصوص پدر خانواده رو میداده  خونه دار  و ماشین

همسرش ب دلیل بیماری فوت شده دوتا بچه کوچیک داره 43 سالش هست 

ولی ب شدت ی حرف خانواده گوش میکنه و تعصب داره روشون

نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍  ‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقعیت خانم هم بگپین تا نظر بدیم

برای ی خانم 39 ساله رفته بوده خاستگاری ک ی دختر داشته ک بعد ازدواج دختر میره پیش پدرش و برای این خانم حلقه ازدواج همسرش ک فوت شده رو برده بوده

نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍  ‌

برای ی خانم 39 ساله رفته بوده خاستگاری ک ی دختر داشته ک بعد ازدواج دختر میره پیش پدرش و برای این خان ...

شرایط هر دو تقریبا برابره ، به نظرم اگر دو نفر همدیگه رو دوست دارن باید برنامه ریزی کنن تا مشکلات رو بتونن رفع کنن.

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
برای ی خانم 39 ساله رفته بوده خاستگاری ک ی دختر داشته ک بعد ازدواج دختر میره پیش پدرش و برای این خان ...

خسیس و بچه ننه  که هست و قطعا برای نگهداری بچه هاش میخواد زن بگیره ،این خاستگار برای خانم حکم چاه رو داره