2777
2789
عنوان

کیا قبل ازدواج دوست پسر داشتن

251 بازدید | 23 پست

مشکلی واستون ب وجود نیومد؟

بچه ها من قبلا خیلی کم عقل بودم و خانوادمم جدا شده بودن تنهاییم زیاد بود با کلی از پسرا دوست شدم یا صحبت کردم و با دوستامون بیرون میرفتیم باهاشون ولی خب الان توبه کردم و دیگ این قضایا نیست 

سر این قضیه ام زندگیم نابود شد ی پسری که مث ی فرشتخ بود و وضع مالی خوب و خانواده دار بود فهمید با یکی از فامیلاشون قبلا دوست بودم زندگیم خراب شد

یمدت افسرده شدم و حال خراب ولی الان باز میترسم ک باز بخوام ازدواج کنم یکی اشنا دراد اخه شهرمون خیلی کوچیکه

چیکار کنم

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 

داشتم باهمسرمم رفیق بودم وهمسرم از کل گذشتم باجزئیات خبرداره

مشکلی بوجود نیومد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندوقت باهم بودین

یکسال قبل اونم عاشق هم بودیم جدا جدا ولی به رو نمیاوردیم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

داشتم با خود همسرمم دوست بودم مشکلی بوجود نیومداما خب تو میگی شهرتون کوچیکه من دیگه نمیتونم نظری درا ...

واقعا پشیمونم

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂