2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی مدت الرژی داشتم اسپری فلوتیکازون استفاده کردم بدلایلی سزارین اورژانسی شدم قبلش ازم پرسیدن چی مصرف میکنی اسمشو یادم نبود گفتم فلو نمیدونم چی تو مرونده ام زده بودن فلوکستین حالم خوب نبود چون بچمم مرده بود  دکتر هم باتوجه ب این دهرو منو فرستاد پیش روانپزشک بعدش اونم ی سری دارو داد وحشتناک بود اصلا رفتم تو فضا گفت مرخص شدی بیا تا دوزشو تغییر بدم حالا تو نگو بخاطر اسم اشتباه این دارو بوده 

خدایا شکرت

سرترالین و سیتالوپرام به من میسازه

یه دکتری میگفت تو همایش گفتن تو ایران همه باید بخورن بخاطر اوضاع اقتصادی و اجتماعی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
منم میخوام بخورم بدون نسخه میدن؟؟

گلم نخور بهشون عادت میکنی اعتیاد آوره من دکتر واسه سردرد وبیخوابی های شبانه که همش از استرس زیاد و فکر وخیال سرم اومده بود بهم داد ولی با این حال وقتی دیدم باخوردن اونا عوارض بدتری داره سراغم میاد یواش یواش کنار گذاشتم نخوردمشون. اعتیاد آورن بدجور . بعد اگه نخوری عصبی میشی و افسرده

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁