2777
2789
عنوان

من خیلی دوست دارم تمیز باشم

205 بازدید | 10 پست

ولی خیلی خونم‌کثیفه. 

ی زن عمو دارم ۴تا پسر داره ها 

بخدا انقدر تمیزه با وجود اینکه بچه هاش پسرن وقطعا هیچ کاری نمیکنن جز شلختگی 

انقدر قشنگه خونش همه چی ی رنگ  رفتم دسشوییشون فقط داشتم دیوار هاشو نگاه میکردم از بس قشنگ بود 

ولی من چی جوونم ها ولی خونم انگار از جنگ اومده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سحر خیز باشی به همه کارات می‌رسی به محض اینکه جایی کثیف شد پاکش کن دیگه انباشته نمیشه و اینکه سعی کن یه ست رنگ خاصی رو برای خونت داشته باشی که همه چی منظم بنظر برسه 

بیخیال عزیزم اینجوری باید تمام زندگیتو صرف بشور بساب بکنی

هفته ای یکی دوبار خونه رو تمیز کن بقیه وقتتو بذار برای خودت و زندگیتو با بقیه مقایسه نکن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آهان من فکر کردم تمیزی خودتو میگی مثلا هی میگوزی اتفاقا شلخته بودن نشونه هوش بالاست در افراد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵