2777
2789
عنوان

برادرم

99 بازدید | 11 پست

سلام من امروز از داداشم اجازه گرفتم که یه چیزی توی گوشیش نگاه کنم ولی وسطش دوستش پیام داد به داداشم و خیلی پیام بی ادبانه ای بود و من یه لحظه ترسیدم که نکنه داداشمم از این جور حرفا بزنه واصلا ادمی نیستم که فضولی کنم به یکم از پیاما رو که خوندم به عمق فاجعه پی بردم که چه حرفای ناجوری میزنه و احساس میکنم به خاطر دوستی با این دوستشه چون قبل دوستی با این فرد این حرفا رو نمیزد و الان واقعا نگرانشم خیلی میترسم به بابا مامانم موضوع بگم چیکار کنم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟ 

اسی یه پسر ۱۲ ساله همه چیو میدونه و حرفای رکیک میزنه 

حالا با هر پسری باشه

بخای به مامانت بگی یه کار مسخره ایه که چی بشه؟ 

دعواش کنن؟ 

یا محرومش کنن؟ 

اون موقع داداشت نسبت به تو بی اعتماد میشه و دیگه نمیخاد نگاتم کنه

چند سالشه؟ اسی یه پسر ۱۲ ساله همه چیو میدونه و حرفای رکیک میزنه حالا با هر پسری باشهبخای به مامانت ب ...

به قیمت اینکه با افراد بهتری دوست بشه چون واقعا طرف بی ادب میومد

همه پسرا ازاین شوخیا باهم میکنن من داداشم امام زاده بود حسابی نمازش یه دقیقه دیر نمیشد ولی پیاماش بادوستاشوبیا ببین حس قدرت میده این حرفا واین چیزا بهشون ول کن باو حوصله داری دختر

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

چند سالشه؟ اسی یه پسر ۱۲ ساله همه چیو میدونه و حرفای رکیک میزنه حالا با هر پسری باشهبخای به مامانت ب ...

و احساس میکردم که یه مسائل جن سی همین دوستش یادش میداد و داداشم بی خبر بوده

همه پسرا ازاین شوخیا باهم میکنن من داداشم امام زاده بود حسابی نمازش یه دقیقه دیر نمیشد ولی پیاماش با ...

مثلا الان یه تیکه از پیامشو خوندم دوستش با ک ا ن دوم اینا شوخی میکنه از این حرفا دا اشم میگه این چیه  دوستش توضیح میده واقعا میترسم

بیخیال تو جمع پسرا طبیعیه این حرفانباید میرفتی نگاه میکردی اگه چیزی بگی واسه خودت شر میشه خودتو بزن ...

اخه من اصلا نه ادم فضولی ام نه چیزی از این کارهم بدم میاد ولی من واقعا یه لحظه توی شک که چرا برادر من که جلوی ما هیچ نرف بدی نمیزنه اینجور حرفای جنسی میزنه

اخه من اصلا نه ادم فضولی ام نه چیزی از این کارهم بدم میاد ولی من واقعا یه لحظه توی شک که چرا برادر م ...

کجاشو دیدی بابا 

پسر عموی من مذهبی مذهبی یه پستایی برای شوهرم میفرسته من که زنم خجالت میکشم 

شوهرمم همین شکلیه کل همکاراشم همین شکلی ان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز