2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکنم نوشته توی تخمدان راستت یه فولیکول کوچکتر 6 میلی دیده توی چپم کوچکتر از 5 میل. چند قاعدگی رفتی س ...

روز ۲۵ .. ۳ روز دیگه پریود میشم 

Follicles گفته جمع بسته 

یعنی چی ؟؟

هر کاری میکنم نمیاد  نوشته  جلو تخمدان راست : containing few small follicles less than 6 ...

چند فولیکول کوچکتر از پنج و شش تو تخمدان راست و چپ داری. یعنی فولیکول سایز بالغ نداری؟  اگه نزدیک به تخمک گذاریت هست اين يعني تنبلی تخمدان داری 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
چند فولیکول کوچکتر از پنج و شش تو تخمدان راست و چپ داری. یعنی فولیکول سایز بالغ نداری؟  اگه نزد ...

تو رو خدا بلدی بگو ...نه نزدیک پریودمه ۳ روز دیگه میشم دوره هام ۲۸ روزس 

تنبلی یا همون pco رو اصلا ننوشته ..یعنی دارم یا ندارم ؟؟

ظاهرا که با توجه به این نوشته داری.باز دکتر میدونه

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   
واقعاا؟؟  تو عمرم نداشتم 😢

اخه ننوشته یدونه فولی نوشته چندتا.عیبی ندارم همه دارن دیگ.شایدم نداری برو پیش دکتر

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم