2777
2789
عنوان

دختر 8️⃣ سالم😭

237 بازدید | 8 پست

دختر کوچولوی من خیلی عذاب کشیده 😭تو امضام گفتم .یه مشکلی برام پیش اومده درباره دختر ۸ سالمه😔 یه کار اداری هست مدیر پرونده دخترمو قبول نمیکنه دخترم خیلی عذاب کشیده منم همینطور💔💔

میشه به نیت اینکه" این دفعه که رفتم مدیر دیگه اذیتم نکنه و مشکل مورد نظرم درباره دخترم حل بشه بدون دردسر"

هر دعایی که به دلتون میفته و هر چیزی که همیشه میخونین حاجت میگیرین به نیت دختر من بخونید.فکر کنقن دختر کوچولو یا خواهرکوچولوی خودتونه😭

الهی خیر دو عالم رو ببینید از ته دل دعاتون میکنم😭

خانما تو رو خدا این روزا و شبا اگه نذری میدید یا مراسمی میرید برای حل این مشکل دخترم دعا کنید برام😭😭

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

(اللَّهُمَّ لاَ سَهْلَ إِلاَّ مَا جَعَلْتَهُ سَهْلاً وَأَنْتَ تَجْعَلُ الحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلاً))

(الهى! انجام هيچ كارى آسان نيست مگر آن را تو آسان بگردانى و توئى كه هرگاه بخواهى، مشكل را آسان می‌گردانى).

عزیزم من از این دعا همیشه معجزه دیدم نشده یبار بخونم و کارم حل نشه فقط باید بهش ایمان داشته باشی 

براتون هر چقدر بتونم میخونم و دعا میکنم ♥️

لطفاً شمام اگه دوست داشتی بخون برام و دعا کن کارای عروسیمون زودتر انجام بشه بتونیم بریم خونه خودمون از عقد خسته شدم 🤷‍♀️

لعنتی عوض شو 

(اللَّهُمَّ لاَ سَهْلَ إِلاَّ مَا جَعَلْتَهُ سَهْلاً وَأَنْتَ تَجْعَلُ الحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلاً ...

شوهرم خیلی خیلی عوض شده و عذابم میده

یه فرشته به تمام معنا بود الان سده شمر واقعی برای منو بچه ها

لطفا رای من بخون منم برای تو میخونم

دیگه با این کاراش دنیا برام معنایی نداره 

(اللَّهُمَّ لاَ سَهْلَ إِلاَّ مَا جَعَلْتَهُ سَهْلاً وَأَنْتَ تَجْعَلُ الحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلاً ...

از ته دل همش دعات میکنم عروسی بگیری که همه از تعجب و حسادت چشاشون چهارتا بشه به حق این روزای عزیز

لطفا دختر منو خیلی دعا کن

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

از ته دل همش دعات میکنم عروسی بگیری که همه از تعجب و حسادت چشاشون چهارتا بشه به حق این روزای عزیزلطف ...

قربونت عزیزم لطف میکنین🌹😍😘

چشم عزیزم حتما دعا میکنم 

ان شالله بهترین ها اتفاق بیوفتن براتون که روزای سخت کلا یادتون بره 😘😘😘😘

لعنتی عوض شو