my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 عنوان به بابام بگم کدوم گوشی ایفونو بخره🫠🫠 208 بازدید | 16 پست ۱۵پرومکس تیتانیوم نچرال ۱۱۵میلیون با ریجستر۱۶نرمال صورتی فک کنم بدون ریجستر باشه ۸۰ میلیون ب بالا ولی ریجسترم میشه کدوم؟؟دلم نمیخواد خیلی خرج بزارم رو دستش ولی خب دوستشم دارمممکلا از سامسونگ و اینا بدم میا 1404/04/10 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 سری های پرومکس فوق العاده اننرمال همه چیش صعیفه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
jeon_baran عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13459 15پروهرکدوم گرون تر و بهتره اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
شانزدهمین_کاربریی عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 1052 الان گوشیت چیه؟پرومکس ها کیفیت دوربینشون بهتره قطعاولی شانزده نرمال خیلی گوگولیِ
my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 ۱۶ نرمال ببین رجیستر بشه میشه چقدر دقیقا نمییدونم دختر عمم گفت ۸۰ میلیونا دیگ نمیدونم با ریجسترشو گفت با بدون ریجستر
my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 سری های پرومکس فوق العاده اننرمال همه چیش صعیفه ۱۶پرومکس خیلی گرونه باریجسترش نزدیک ب ۱۷۰ اینوراس
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6709 ۱۶ نرمال ببین رجیستر بشه میشه چقدر همین دیروز تو یه پیج گوشی فروشی دیدم ۱۶نرمال نات اکتیو با ریجستر ۸۰
my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 الان گوشیت چیه؟پرومکس ها کیفیت دوربینشون بهتره قطعاولی شانزده نرمال خیلی گوگولیِ من گوشی ندارم الان مال مامانم دستمه
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6709 سری های پرومکس فوق العاده اننرمال همه چیش صعیفه من ۱۵نرمال دارم دوربینش عالیه واقعا راضیم
7831curly عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 708 چ بابای خوبی(: ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11739 پرومکس ها خیلی بزرگنیکم سخته استفاده شون تو دست نگهداشتنشونولی 16 پرومکس دوربینش خیلیییییییییییی خوبه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
my_soul_83 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 295 پرومکس ها خیلی بزرگنیکم سخته استفاده شون تو دست نگهداشتنشونولی 16 پرومکس دوربینش خیلیییییییییییی خوب ... ۱۶پرومکس دختر عممو دستم گرفتم مث همون سری های قبلی ان بنظرم حالا ی کوچولو بهتر:/
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 ۱۶پرومکس خیلی گرونه باریجسترش نزدیک ب ۱۷۰ اینوراس ۱۵ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11739 ۱۶پرومکس دختر عممو دستم گرفتم مث همون سری های قبلی ان بنظرم حالا ی کوچولو بهتر:/ دوربین؟شاید تنظیماتش اوکی نبودهولی ابعادش....من اونو گذاشتم خونه . xs استفاده میکنم لامصب تو خوش دستی رقیب نداره ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️