2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیلاتس زومبا بدنسازی رقص تنیس خاکیاستخرپیاده رویایلتسمیخوام تاریخ خوندنو شروع کنمروتین پوستی رژیم و ...

تفاوت پیلاتس و زومبا چیه؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
من دارم برنزه میکنم ، زبانم میخونم برا آیلتس ، باشگاهم میرم سرم خیلی شلوغه 🥱

کتاب زبانم دقیقا جلومه ولی اراده خوندنش رو ندارم😂 تصمیم داشتم تو تابستون زبانم رو قوی کنم انگار نمیشه 

به نظرت واسه کسی که کلا لغات رو فراموش کرده چی میتونه تو کمترین زمان بهش بهترین کمک رو کنه؟

من دارم برنزه میکنم ، زبانم میخونم برا آیلتس ، باشگاهم میرم سرم خیلی شلوغه 🥱

زبان کلاس میری یا خودخوان؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
والا تو این وضعیت تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که بشینیم دعا کنیم ج...نگ نشه تو این موقعیت کی ...

آره اما الان ک اوضاع ارومه دلیل نمیشه منفی فکر کنیم جنگ هم باشه ما کاری نمیتونیم انجام بدیم حداقل با پیشرفت میتونیم ذهنمون رو کمی از دغدغه ها دور نگه داریم

زومبا کالری سوزیش خیلی زیاده برا لاغریه ولی پیلاتس رو تعادل و انعطاف و قدرت تمرکز داره اونقدر مناسب ...

مرسی عزیزم

کتاب زبانم دقیقا جلومه ولی اراده خوندنش رو ندارم😂 تصمیم داشتم تو تابستون زبانم رو قوی کنم انگار نمی ...

یه کتاب هست به اسم ۴۰۰۰ essential words 

۶ جلد کتابه که قیمت هر ۶ تاش با هم تقریبا ۵۰۰ هزاره 

تمام کلمات مهم ، بدردبخور و مورد نیازو برات جمع کرده و کلی توضیح و ریدینگو و سوال ازشون پرسیده که کامل مسلط شی

من خودم دو تاشو تموم کردم میخوام سومیو بخونم ، تا اینجا خیلی عالی بوده پیشنهادم اینه اینو خریداری کنید