دلم میخاد خودکشی کنم اما ی چیزای مانه میشه این زندگیو نمیخام من احتیاج دارم تو جامعه باشم من ب عنوان ی انسان احتیاج دارم محبت ببینم محبت کنم اما بخاطر ی استباه اصن نمیدونم اسمش اشتباه بزارم یا نه ی پسری اوردم تو زندگیم الان با هزار تا التماس میتونم گوشی دستم بگیرم چه برسع ب بیرون رفتن دلم میخواد داد بزنم بگم من بچه نیستم من ۲۶سالمع چرا باید اینطوری باشم ولی گوش شنوا نیست هیچکس نمیخام صدام بشنوه لطفاً دعا کنید زندگیم بهتر بشه 😔
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
من ۱۹سالمه من حالم بده ولی بیخیالم خیلی بیخیال مدام ذکر میگم تفاوت من و تو در اینه که من پسره خواستگ ...
ان شالله به مراد دلت برسی منم نماز میخونم ذکر میگم خوبی تو اینک دوست داره پیگرته ولی من نمیدونم همین طوری هم سنم دارع میره بالا خودم خجالت میکشم
ان شالله هرچی خیره برامون پیش بیاد امید ب خدا
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میفهمم زده شدی از همه چیز خدا اول مشکل تو حل کنه خدا بهت اینقد خوشحالی بده که این غم فراموش کنی بعدش خدا ب من رحم کنه