dmghh مدیر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 عنوان دهه شصتیا | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 45 پست میخوام ی شارژ ده هزاری بدم ب اولین نفری ک درست حدس بزنه دراخر خودم جوابو میگم ک فک نکنین سرکاریه خاخا چیه البته باید ترکم باشین تا بدونین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه 1404/04/10 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 شارژ ده هزاریتون رو بذارید تو جیبتون لازمتون میشهسوال رو بگید راهنمایی میکنیم😅 متاهلی دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 یه کم راهنمایی کن نشنیدم یجور سرگرمیه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 پدربزرگ یاجد نمیشه ن دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 بگم چیه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22382 بگم چیه من گفتمینی باخ ببین وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 🤣 چیه خخخ دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22382 ینی لولو خورخوره وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 الان دیگه فک نکنم کسی شارژه دهی بخره خواستم یکم حالتون عوض شه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh مدیر استارتر عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 536 من گفتمینی باخ ببین ن دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه