2777
2789
عنوان

بچه ها من نچرالم یا نه

79 بازدید | 10 پست

تنها کاری که تو عمرم کردم کراتین و رنگ موهام بود

و میکرو ابرو و مژه و تینت روسی چون بخاطر سرکار و دانشگاه وقت نمی کردم هرروز ارایش کنم

هرماه فیشیال پوست هم میرم

بستگی داره اگه پول و حوصله هم باشه یه کاشت ناخن انجام میدم شاید سالی دوبار مثلا

آرایش هم زیاد میکنم چون فیسم بچگونه ست و تو محل کار همه فکر می‌کنن من شاگردشونم

خیلی کارای زیبایی انجام میدم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

شما به خودت رسیدگی کردی نچرالی به نظرم بعدم اصلا نباید رو بدی به کسی ازش بپرسی اینو برا خودت زندگی کن وقتی خودت اینجوری دوست داری حرف بقیه مهم نیست 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

اخه بقیه می‌گن تو خیلی به خودت می رسی و اینا چقد حوصله داری درحالی که ارایش زیادم هم بخاطر فیس بچگون ...

چرا میخواهی چهره ات را سن بالا کنی

بیبی فیس بهتر نیست؟ 

همه آرزو دارن. 

من نزدیک چهل سالمه. صورتم ۲۴_۲۵میخوره . خیلی خوشحالم. البته باید وزن کم کنم. 

آرایش و عمل ندارم. 

ولی تو خونه خوب به پوستم میرسم. 

بله نچرالی.

اونایی ک عمل های زیبایی دارن نچرال نمیشن دیگه.من الان طبیعیم ولی درآینده میخام بینیمو عمل کنم نمیتونم اونموقع هم بگم نچرالم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم