2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه آزاد بدرد نمیخوره؟

اگر پیام نور بیاری شهریه اش خیلی کم تر هست و انصراف هم بدی خیلی ارزون هست ولی آزاد ۱۰ تا ۱۲ تومان باید جریمه بدی همون پیام نور رو برو ولی بشین خیلی خوب درس بخون

پیام نور نرو بدرد نمیخوره منم تو فکرش بودم ولی تحقیق کردم

استادا یه کتاب چهارصد ص ای رو فوقش 50 ص درس میده

همه بزرگسال و متاهلن بدرد دختر جوون نمی خوره 

کتابا چهار صد پونصد ص ای رو باید خودت بخونی انسانی حفظیاته و ریاضی زیاد نداره و فیزیک شیمی زیست نداره  سخته چه برسه تجربی که ریاضی فیزیک یا شیمیه

زندگی دانشجویی تجربه نمیکنی

امتحانا تستی هست  و سراسری با هر امتحان انگار دوباره کنکور میدی 

امتحان رو استاد تصحیح نمیکنه و مثل نهاییای دبیرستان سراسری تصحیح میشه

و خوندم کسایی که حتی دانشگاه شون دانشگاه نبوده تو دبیرستان بعد شیفت بچه ها اونا میرفتن

بگی دانشگاه پیام نور میخونم بهت میخندن 

دانشگاه پیام نور 2 تا 3 تومنه شهریه هر ترم

ازاد 2800 تا 3200 فکر کنم فرق انچنانی نداره

و در اخر فقط مدرک داری و زیاد معتبر نیست

اینارو خوندم تحقیق کردم از اینترنت 

اینده تو حروم نکن

منم امسال میخوام برم ازاد روانشناسی و یه سال الکی نشستم پشت کنکور و نخوندم

گفتم شرایط رو بدونی

نمیگم نرو و نمیخوام رای بزنم ولی دانشگاه پیام نور بیشتر کلاسا انلاینه و درس یاد نمیدن فقط پول میگیرن و امتحان تستی از کل کتاب

دانشگاه ازاد و دولتی یه جزوه میدن اونو بخونی نمره میاری ولی پیام نور نصف کتاب هم درس نمیدن و شب امتحان خودتی و یک کتاب 500 صفحه ای و تستای سخت از کل کتاب 

و ازاد مدرک معتبر تری داره

شرایط رو گفتم نمیخوام الان تحت فشار ذهنی ای و تصمیم سریع و عجولانه بگیری میخوام کمکت کنم چون منم تو وضعیت توعم دقیقا با تفاوت رشته هامون که من انسانی بودمو نمیخوام باعث شم مسیر زندگیت تغییر کنه با منطق و تحقیق دانشگاه رو انتخاب کن :) 

منم از رو نا امیدی میخواستم پیام نور برم ولی دو سه ساعت نشستم تو نت تحقیق کردم و نظرات مردم رو خوندم ایشالا دوتامون امسال دانشگاه رشته ای که میخوایم رو بیاریم

از کنکور امیدی ندارم و خودمو میشناسم نمیشینم برا کنکور بخونم برای همین میرم ازاد امسال و از اول هدفم روانشناسی بوده اونو میخونم

منم از رو نا امیدی میخواستم پیام نور برم ولی دو سه ساعت نشستم تو نت تحقیق کردم و نظرات مردم رو خوندم ...

مرسی از اینکه اطلاعاتت رو در میون گذاشتی باهام.منم تصمیم قطعیم روانشناسی یا حسابداري آزاده ایشالا که شمام موفق و خوشحال باشی💞

مرسی از اینکه اطلاعاتت رو در میون گذاشتی باهام.منم تصمیم قطعیم روانشناسی یا حسابداري آزاده ایشالا که ...

خودت بشین حساب کتاب کن تحقیق کن ببین دوست داری بری پیام نور یا ازاد اینارو گفتم میترسم بخاطر حرفام رای ت زده بشه نری پیام نور و نتونی شاغل شی اون دنیا بیای بهم بگی تو اینارو گفتی تقصیر توعه 😂😭💔

بخاطر حرفام زده نشی برو مشاور تحقیق کن

پیام نور نرو بدرد نمیخوره منم تو فکرش بودم ولی تحقیق کردماستادا یه کتاب چهارصد ص ای رو فوقش 50 ص درس ...

🫥🫥من شب امتحان در حد همون نمونه سوال میخونم در حد ۱۴ و ۱۵ میشم !!!!!