2777
2789
عنوان

اخه چرا ..

128 بازدید | 14 پست

شوهرم 8 ماه پیش واریکوسلش رو عمل کرد امروز دوباره رفت سونو . معلوم شد بازم عود کرده ... 

هیچ تغییری هم توی ازمایشاش نیست . 1 میلیون اسپرم بدون حرکت داره 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

توکلت به خدا باشه حتما حکمتی داره صبر کن عزیزم صبر...👍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

توکلت به خدا باشه حتما حکمتی داره صبر کن عزیزم صبر...👍

من به حکمت و قسمت خدا ایمان دارم حرفای اطرافیان عذابمون میده 

من به حکمت و قسمت خدا ایمان دارم حرفای اطرافیان عذابمون میده 

حق داری عزیزم😥😔

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم این روزا روزای حساسیه سعی کن هم خودت روحیه اتو حفظ کنی هم به شوهرت روحیه بدی 

خودمم حس باختن دارم همش میگم عب نداره اصلا عمل نکن ولش کن اما واقعا عصبی هستم .. 

گفتم که روحیه اتو حفظ کن به هر طریقی حالا اگه خدا بخواد  و با نظر پزشکش اگه میشه یه مدتی صبر کنین و بعدا عمل شه . منم قبلا شوهرم واریکوسل داشت و فهمیدنی اومد گریه کرد گف اگه عمل نشم ممکنه بچه دار نشم من بهش خندیدم و گفتم منم میگم چی شده من واسم خودت مهمی و این حرفا 

گفتم که روحیه اتو حفظ کن به هر طریقی حالا اگه خدا بخواد  و با نظر پزشکش اگه میشه یه مدتی صبر کن ...

منم بخدا همینم . عاشق بچه هستم اما شوهرم رو بیشتر از بچه دوست دارم . مشکل من حرفای اطرافیانه 

مخصوصا خانواده شوهرم . اونا بنظرشون بچه همه چیزه ! میخوان نسلشون ادامه پیدا کنه !!! 

واقعا درکشون نمیکنم جاری منم بچه دار شد و بچش دختر بود . فک کن اونا میگفتن مثل مادرش دختر زاست ! با اینکه جنسیت بچه 80 درصد دست مرده ... و اونا دنبال پسر بودن . 

الان که این مشکل رو داریم همش میگن خدایا هرچی خودت میدی فقط یه بچه ی سالم بهشون بده هر روز هر روز جلو من میگن منم هر روز داغ دلم تازه میشه 

منم بخدا همینم . عاشق بچه هستم اما شوهرم رو بیشتر از بچه دوست دارم . مشکل من حرفای اطرافیانه  ...

بنظرم اگه خیلی با حرفاشون اذیتتون میکنن برین یه جای دیگه یا اگه جور میاد یه شهر دیگه

بنظرم اگه خیلی با حرفاشون اذیتتون میکنن برین یه جای دیگه یا اگه جور میاد یه شهر دیگه

کاش میشد عزیزم . ماورشوهر و پدرشوهرم نمیذارن ما تنها مسافرتم بریم ! فقط از خدا معجزه میخوام که ازشون دور بشیم

چرااااااا؟

از اینایی هستن که همش نگرانن وای یوقت مسافرتی جایی با ماشین نرین تنها که ما میترسیم.  

یه روز بهشون سر نزنیم واویلاست . 

البته مشکل بزرگشون اینه که تو این شهر کسی رو ندارن غیر از ما . خونه هامونم نزدیک همخ