2777
2789
عنوان

خروپف

584 بازدید | 15 پست

خدایا کاش ی دستگاهی اختراع میشد ک میتونست به راحتی صدای خروپف رو سایلنت کنه دیگه دارم روانی میشم.شبا خواب ندارم سردرد میگیرم عصبی میشم گرسنم میشه دستشوییم میگیره.کلا خواب بر من حرومه انگار.شوهرم بد خر و پف میکنه نه بالش بلند نه شام سبک نه پهلو خوابیدن هیچ کدوم جواب نمیده.تمام دور چشمم چروک شد از بس شبا بیدار موندم و به گوشی خیره شدم تا صبح.خدایا کاش ی راه حلی بووووود

یه چیزی هست میذارن توی بینی.ازداروخونه بپرسین.شاید موثربود

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوخودوس اگه اشتباه ننوشته باشم دیکته اش رو 😂😂 بزار تو بالشت کاش الان میتونستم واست وویس بفرستم

اسطوخودوس😁😁😁

چیکار میکنه توی بالشت اونوقت؟

.Pain🔥you made me a believer

اسطوخودوس😁😁😁 چیکار میکنه توی بالشت اونوقت؟

مرسی 😁😁 

اروم میخوابی هیچی هم اذیتت نمیکنه . ی ارامشه خوبی به خواب میده. من بعده اون خرید گذاستم تو بالشم ولی هنوز بیدارم 😂😂

مرسی 😁😁  اروم میخوابی هیچی هم اذیتت نمیکنه . ی ارامشه خوبی به خواب میده. من بعده اون خرید گذ ...

تو الان فقط باید tnt بذاری تو بالشتت با اون خریدت😁😁😁😁😁

بذار چشمم به خواهر شوهرت بیفته😁😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

مرسی 😁😁  اروم میخوابی هیچی هم اذیتت نمیکنه . ی ارامشه خوبی به خواب میده. من بعده اون خرید گذ ...

اره روغنشو دارم گاهی میزنم به نزدیک دماغ خودم و شوهرم اما خب بوش خیلی بده دوست ندارم 

سرم خیلی درد میکنه.اخه اینم شد زندگی شبا بیدار بمونم عصبی و سردرد بشم بعد روزا ک شوهرم نیست بخوابم.چ ...

وای خواهر اینجوری تعریف کردی و گفتی آخه اینم شد زندگی یاد اون تبلیغه انداختی منو بدجور 😉

اومدم بگم الان بعدش میگی خداروشکر که شوهرم کنارمه و صدای خروپفشو میشنوم

این یعنی اینکه هست و من از بودنش دلگرمم

خب دختر خوب

بهش بگو آآآقا راستش شبا صدای خرو پف نمیزاره بخوابم

با اجازه من برم تو سالن

دلمم تنگ میشه براتا منتها چه کنم دیگه

بوس بوس

بعدم برو یه تشک برای خودت بنداز یه جای دورتر و از خواب آرام شبانه لذت ببر

به همین راحتی

به همین خوشمزگی که دلخورم نشه 😈😈

بعدم بشین تو گوگل سرچ کن ببین دلیلش چیه و حتتتما پیگیرش باش برای رفع کاملش چون خروپف زیادم ناراحتی قلبی ایجاد میکنه باید به دادش رسید

بالاخره یه دلیلی داره دیگه

اونم که دست خودش نیست که بنده خدا

خوب بخوابی 😉😩😩😩😩😩😩😩😩

وای خواهر اینجوری تعریف کردی و گفتی آخه اینم شد زندگی یاد اون تبلیغه انداختی منو بدجور 😉 اومدم بگم ...

باز امشبم بدتر از شبای دیگه.میترسم خودم با این صداهایی ک درمیاره و من با تپش قلب از خواب میپرم خودم ناراحتی قلبی بگیرم