2777
2789
ولی من خیلی دوست داشتم امسال برم دانشگاه

++++) 

منم واقعا، حقم این نبود 

امیدوارم معجزه بشه واسمون

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا آخرین روز ؟😂

تاپیک میزدیم آخرین روز سایتمونه و داریم میریم واسه کنکور بخونیم و خداحافظ.... 

ولی دوباره فرداش ، خانمای محترم...😂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

تاپیک میزدیم آخرین روز سایتمونه و داریم میریم واسه کنکور بخونیم و خداحافظ.... ولی دوباره فرداش ، خان ...

من انگیزم واسه درس صفر شده هستم هنوز😂🙂

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

سمت شلمچه و اینا نمیدونم🤣 وای ای کاش این قبیله ها هستا تو خوزستان بیان امشب منو بدزدن بعنوان عروس ش ...

نگووو که آبادان هستی ک باور نمی کنم😐

😂😂😂 واقعا خیلی کامنتاتو دوست دارم

وااای چه عجب!!! 

داشتم میترسیدم ازت 😂

با این پروفایلت 

اصلا شاید خوابم نمیبرد دیگه از دستت، رفتی تاپیک دو هزار سال پیشم رو لایک کردی 😂😐

خواهش می کنم    خواهش می کنم 😂🫂

وااای چه عجب!!! داشتم میترسیدم ازت 😂با این پروفایلت اصلا شاید خوابم نمیبرد دیگه از دستت، رفتی تاپیک ...

پروفایل به این ناناسی 

😂💅

نترررس، بخدا وجود خارجی دارم🌚😂

خودتم که رفتی تاپیک قبل میلاد مسیح ام🙂‍↔️😂

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

پروفایل به این ناناسی 😂💅نترررس، بخدا وجود خارجی دارم🌚😂خودتم که رفتی تاپیک قبل میلاد مسیح ام🙂‍↔️ ...

خوشحالم از آشناییت پشمکحاجی 😂💔

این چه اسمیه آخه لعنتیی😂😂

خوشحالم از آشناییت پشمکحاجی 😂💔این چه اسمیه آخه لعنتیی😂😂

وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم 

اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم

(خیلی خوشمزن )🥹😋

بعد دیگه همین ثبت شد و گزینه تغییر نداشت🥲

مال خودت چیه معنیش 

Nice to meet you too ❤️‍🔥😂

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگ ...

آخیی، امشب با دوستای خوبی حرف زدم تو این تاپیک 🫂

خوشم اومد خیلی ازت 

ولی بیا این بازی کثیف لایک رو تموم کنیم😂😂💔

یعنی رنگین کمان واسم نماد شادیه wo اولش هم ک هیچی

وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگ ...

مریضی مریض😂😂😂😂

چرا لایک میکنیی