mahtabim مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1592 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 86 پست خبر دارین فردا کارنامه ها میاد؟ https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2 1404/04/10 | 03:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtabim مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1592 امروز آخرین روزیه ک میام سایت 😂😂😂😂منم دارم از این تاپیکا چرا آخرین روز ؟😂 https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 ولی من خیلی دوست داشتم امسال برم دانشگاه ++++) منم واقعا، حقم این نبود امیدوارم معجزه بشه واسمون اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 چرا آخرین روز ؟😂 تاپیک میزدیم آخرین روز سایتمونه و داریم میریم واسه کنکور بخونیم و خداحافظ.... ولی دوباره فرداش ، خانمای محترم...😂 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
mahtabim مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1592 ++++) منم واقعا، حقم این نبود امیدوارم معجزه بشه واسمون کنکور بیشتر عقب میوفتاد خیلی بهتر میشد شاید ی درصدی میتونستیم بزنیم https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2
najla90 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 4628 خوزستان بیابون داره؟! سمت شلمچه و اینا نمیدونم🤣 وای ای کاش این قبیله ها هستا تو خوزستان بیان امشب منو بدزدن بعنوان عروس شون
mahtabim مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1592 تاپیک میزدیم آخرین روز سایتمونه و داریم میریم واسه کنکور بخونیم و خداحافظ.... ولی دوباره فرداش ، خان ... من انگیزم واسه درس صفر شده هستم هنوز😂🙂 https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 سمت شلمچه و اینا نمیدونم🤣 وای ای کاش این قبیله ها هستا تو خوزستان بیان امشب منو بدزدن بعنوان عروس ش ... نگووو که آبادان هستی ک باور نمی کنم😐 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 کابر پشمکحاجی ک هی لایک میکنی کامنت بذار خواهشا ، حس کردم ی روح هستی اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 کابر پشمکحاجی ک هی لایک میکنی کامنت بذار خواهشا ، حس کردم ی روح هستی 😂😂😂 واقعا خیلی کامنتاتو دوست دارم اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 😂😂😂 واقعا خیلی کامنتاتو دوست دارم وااای چه عجب!!! داشتم میترسیدم ازت 😂با این پروفایلت اصلا شاید خوابم نمیبرد دیگه از دستت، رفتی تاپیک دو هزار سال پیشم رو لایک کردی 😂😐خواهش می کنم خواهش می کنم 😂🫂 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 وااای چه عجب!!! داشتم میترسیدم ازت 😂با این پروفایلت اصلا شاید خوابم نمیبرد دیگه از دستت، رفتی تاپیک ... پروفایل به این ناناسی 😂💅نترررس، بخدا وجود خارجی دارم🌚😂خودتم که رفتی تاپیک قبل میلاد مسیح ام🙂↔️😂 اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 پروفایل به این ناناسی 😂💅نترررس، بخدا وجود خارجی دارم🌚😂خودتم که رفتی تاپیک قبل میلاد مسیح ام🙂↔️ ... خوشحالم از آشناییت پشمکحاجی 😂💔این چه اسمیه آخه لعنتیی😂😂 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1354 خوشحالم از آشناییت پشمکحاجی 😂💔این چه اسمیه آخه لعنتیی😂😂 وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگه همین ثبت شد و گزینه تغییر نداشت🥲مال خودت چیه معنیش Nice to meet you too ❤️🔥😂 اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگ ... آخیی، امشب با دوستای خوبی حرف زدم تو این تاپیک 🫂خوشم اومد خیلی ازت ولی بیا این بازی کثیف لایک رو تموم کنیم😂😂💔یعنی رنگین کمان واسم نماد شادیه wo اولش هم ک هیچی اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4559 وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگ ... مریضی مریض😂😂😂😂چرا لایک میکنیی اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲