2777
2789
ولی من خیلی دوست داشتم امسال برم دانشگاه

++++) 

منم واقعا، حقم این نبود 

امیدوارم معجزه بشه واسمون

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا آخرین روز ؟😂

تاپیک میزدیم آخرین روز سایتمونه و داریم میریم واسه کنکور بخونیم و خداحافظ.... 

ولی دوباره فرداش ، خانمای محترم...😂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

سمت شلمچه و اینا نمیدونم🤣 وای ای کاش این قبیله ها هستا تو خوزستان بیان امشب منو بدزدن بعنوان عروس ش ...

نگووو که آبادان هستی ک باور نمی کنم😐

😂😂😂 واقعا خیلی کامنتاتو دوست دارم

وااای چه عجب!!! 

داشتم میترسیدم ازت 😂

با این پروفایلت 

اصلا شاید خوابم نمیبرد دیگه از دستت، رفتی تاپیک دو هزار سال پیشم رو لایک کردی 😂😐

خواهش می کنم    خواهش می کنم 😂🫂

وااای چه عجب!!! داشتم میترسیدم ازت 😂با این پروفایلت اصلا شاید خوابم نمیبرد دیگه از دستت، رفتی تاپیک ...

پروفایل به این ناناسی 

😂💅

نترررس، بخدا وجود خارجی دارم🌚😂

خودتم که رفتی تاپیک قبل میلاد مسیح ام🙂‍↔️😂

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

پروفایل به این ناناسی 😂💅نترررس، بخدا وجود خارجی دارم🌚😂خودتم که رفتی تاپیک قبل میلاد مسیح ام🙂‍↔️ ...

خوشحالم از آشناییت پشمکحاجی 😂💔

این چه اسمیه آخه لعنتیی😂😂

خوشحالم از آشناییت پشمکحاجی 😂💔این چه اسمیه آخه لعنتیی😂😂

وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم 

اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم

(خیلی خوشمزن )🥹😋

بعد دیگه همین ثبت شد و گزینه تغییر نداشت🥲

مال خودت چیه معنیش 

Nice to meet you too ❤️‍🔥😂

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگ ...

آخیی، امشب با دوستای خوبی حرف زدم تو این تاپیک 🫂

خوشم اومد خیلی ازت 

ولی بیا این بازی کثیف لایک رو تموم کنیم😂😂💔

یعنی رنگین کمان واسم نماد شادیه wo اولش هم ک هیچی

وقتی گشنم بود سایتو پیدا کردم اون موقع خیلی هوس پشمک حاجی عبدالله کرده بودم(خیلی خوشمزن )🥹😋بعد دیگ ...

مریضی مریض😂😂😂😂

چرا لایک میکنیی