2777
2789
عنوان

چرا بیدارین😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 102 پست
بچه نداری؟وایی یعنی بهونه کرد کجا برهچرا بهونه دادی دستش وقتی غرغر کرد ی عزیزم بهش میگفتی چرب زبون ...

بچه دارم 

اصلا هیچ مسئولیتی در قبال ما نداره براش مهم نیست اگه یکماه گشنه بمونیم سراغی نمیگیره 

دیگه خسته شدم از دستش 

موقعی که هست نه خودش می‌خوابه نه می‌ذاره ما بخوابیم دم صبح می‌خوابه تا بعد ظهر 

صداش هم کنم جواب نمیده 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه دارم اصلا هیچ مسئولیتی در قبال ما نداره براش مهم نیست اگه یکماه گشنه بمونیم سراغی نمیگیره دیگه خ ...

احیانا معتاد نیست؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

شغلش چی هست؟به خانوادت بگو حتما

آزاد 

تف سربالا ست چی بگم انتخاب خودم بوده ازم حمایت نمیکنن

آزاد تف سربالا ست چی بگم انتخاب خودم بوده ازم حمایت نمیکنن

واقعا یعنی  ب زور زنش شدی 

شاید حمایتت کردن از کجا میدونی 

منم شوهرم انتخاب خودم بود ولی پدرم از خداش بود طلاق بگیرم 

واقعا یعنی ب زور زنش شدی شاید حمایتت کردن از کجا میدونی منم شوهرم انتخاب خودم بود ولی پدرم از خداش ...

بزور نه خودم خواستم بچه بودم بهش وابسته شده بودم 

بعد از ازدواج خودشو نشون داد

روانی شدم من خوابم نمیبره کلا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دخترم سرماخورده تب داره بردمش دکترازاسترس خوابم نمیبره هر۴ساعت باید بهش قطره بدم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بزور نه خودم خواستم بچه بودم بهش وابسته شده بودم بعد از ازدواج خودشو نشون داد

ب نظرم کوتاه نیا 

ب خانوادش بگو 

ب خانواده ی خودت بگو 

آخه چرا اینطوره 

شوهرت چندسالشه 

بچه دارم اصلا هیچ مسئولیتی در قبال ما نداره براش مهم نیست اگه یکماه گشنه بمونیم سراغی نمیگیره دیگه خ ...

عزیزم ببخشید یا شوهرت لجبازه یا مصرف داره.

دقیقا مثل شوهرمن شده شومن تو ۴ماهگی بارداریم اینجوری شده بود من گفتم شاید حاملم دکتر رابطه رو منع کرده داره خیانت میکنه اما یواش یواش فهمیدم متاسفانه افتاده توخط شیشه الانم دخترم ۶ماهه بدنیااومده ی ماه پیش بردمش کمپ اومد به یه هفته نکشید لغزش کرد قبلا ک سرکارمیرفت الان دیگه اونم نمیره تق و لق میره هرروز توخونه دعواداریم.

میگم طلاق بگیرم خانوادم پشتم نیستن بابام ازترس نامادریم حتی نمیاد حالمو بپرسه منم موندم بابچه ۶ماهه بادست خالی طلاق بگیرم کجابرم.

الهی بحق این شبای عزیز اول ازهمه جنازه ی شوهرمو برام بیارن بعد بابامو اگه من خانواده داشتم پشتوانه داشتم الان حال و روزم این نبود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون