2777
2789
عنوان

چرا بیدارین😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 102 پست
من باردارم و ۹ هفتمه.قرص کدئین میخورم و میترسم بچه چیزیش بشه.کیا تجربه استفاده تو بارداری داشتن؟

چرا کدئین میخوری 

نخورش معلومه ضرر داره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا قهر کردکجا رفت

اومدنی گفتم واسم پفک بگیر رفته دوتا مغازه گشته اونی که میخامو پیدا کرده بعد با اخم اومد خونه کلی دری وری گفت منم از صبح سرپام دارم کار میکنم اعصابم نکشید جوابشو دادم بعد اومد زد تو صورتم منم هلش دادم عقب و داد زدم منت چیو میذاری تا حالا کاری واسم نکردی اونم گفت همینکه زنده نگهت داشتم خداتو شکر کن 

من تو خونه پدریم تو ناز و نعمت بودم خیلی بهم فشار اومد گفتم نمی‌خوام ریختتو ببینم برو کنار اونم گذاشت رفت بیرون وسایلشم برد 😔

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
ببخشید میشه یه داروی ضد حساسیت بگید من فردا یواشکی بخرم خانوادم‌نفهمن؟ چون سرم غر میزنن برای حساسیت ...

باید پزشک بنویسه متناسب با نوع حساسیت 

خودت برو درمانگاه بدون خانوادت 

الکی که نمی تونم بهت الان دارو بگم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اره خوبه اگر روحیات پرستارو داری اره عالیه

میشه رتبه و تراز و بهم بگی ؟🥲

کدوم دانشگاهی ؟ و اینکه نظرت درباره مامایی چیه طبق کسایی که حالا توی بیمارستان میبینی ؟

ببخش زیا پرسیدم ولی واقعا نیاز دارم به این اطلاعات 🥲

اومدنی گفتم واسم پفک بگیر رفته دوتا مغازه گشته اونی که میخامو پیدا کرده بعد با اخم اومد خونه کلی دری ...

بچه نداری؟

وایی یعنی بهونه کرد کجا بره

چرا بهونه دادی دستش وقتی غرغر کرد ی  عزیزم بهش میگفتی  چرب زبونی میکردی  

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

میشه رتبه و تراز و بهم بگی ؟🥲کدوم دانشگاهی ؟ و اینکه نظرت درباره مامایی چیه طبق کسایی که حالا توی ب ...

ماما اونقدر شغل پرطرفداری نیست نسبت به پرستاری چون حیطه کارش محدود تره 

تراز رو یادم نیست 

رتبمم ۳۴۰۰ 

دانشگاه شیراز شهر خودم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ماما اونقدر شغل پرطرفداری نیست نسبت به پرستاری چون حیطه کارش محدود تره تراز رو یادم نیست رتبمم ۳۴۰۰ ...

موفق باشییی

ببخشید ولی آزادی یا دولتی؟

و اینکه قبولی چه سالی هستی ؟🥲💙