2777
2789
عنوان

معحزههه

114 بازدید | 11 پست

بچه ها دوست یه بنده خدایی دعوا کرده بوده با اس.ل.حه یه گلوله زدن تو نمی‌دونم شقیقش کجاش خلاصه صبح امروز تموم کرده اینا اومدن مراسم گرفته بودن منتهی چون اهدای عضو داشته نگه داشته بودم الان داداشم اومده میگه بعد ۱۰ ساعت تو سر خونه زنده شده 😭😭😭😭😭یاحسین خدا به مادرش رحم کرده ولی طغلکی فلج شده انگار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهدای عضو رو تو سرد خونه نگهداری نمیکنن دختر جان

من نمی‌دونم چرا تو سر خونه بوده ولی اینا رفته بودن کاراشو بکنن الان داداشم اومد گفت بعد ۱۰ ساعت تو سر خونه داشتن نمی‌دونم کجا منتقل می‌کردن حس کردن ضربان داره دکتر اینا اومده گفتن برگشته من اصلا نمی‌شناسم بنده خدا رو

اهدای عضو رو تو سرد خونه نگهداری نمیکنن دختر جان

والا همینو بگو ... هزار تا رو شنیدم هی میگن چن ساعت تو سردخونه بوده زنده شده بعد فهمیدیم دروغ بوده

اهدای عضو رو ک نمیبرن سردخونه ،،،بستری و ب سرم و دستگاه وصله تا وقتی اعضا اهدا بشن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
والا همینو بگو ... هزار تا رو شنیدم هی میگن چن ساعت تو سردخونه بوده زنده شده بعد فهمیدیم دروغ بودهاه ...

نمی‌دونم من میگن کارت اهدای عضو هم داشته ولی این تو سر خونه بوده الان زنده شده ولی فلجه