2777
2789
عنوان

یعنی اینقدر سنگدلم من

238 بازدید | 17 پست

اینقدر گناهکارم؟! 

که ی اشکم هم نمیاد تو روضه امام حسین 

چرا نمیتونم ارتباط بگیرم 😔💔

چرا حاجتی که توی دلم هست رو نگرفتم هنوز، مسیر رسیدنش هم خوب نبود 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من ی شک شده بودم .تا چن سال نمی‌تونستم گریه کنم

عزیزم 🫂

نمیدونم من چرا اینطورم، سر هرچیز دیگه ای تو تنهایی اشک میریزم ولی تو روضه ها... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای فکر کردم فقط من اینطوری امباورت نمیشه همین چند ساعت پیش داشتم به این موضوع فکر میکردم😪🤦🏼‍♀️

جدی تو هم ؟! 

به نظرت چرا؟ 💔

جدی تو هم ؟! به نظرت چرا؟ 💔

اره🥲

من که واقعا خیلی گناه کارم به معنای واقعی تو یه باتلاقی افتادم که با هیچ کس راجبش نمیشه صحبت کنم و همه قضاوتم میکنن 

از لحاظ روحی داغون شدم فقط خدا خودش کمکم کنه از امام حسین روم نمیشه چیزی بخوام😔😭😭

اخه انگار روضه ها تقلبی و از خودشون میگن...مثلا یکیش می‌گفت حضرت علی نان و سرکه می‌خورده...

نمیدونم والا... 

اره🥲من که واقعا خیلی گناه کارم به معنای واقعی تو یه باتلاقی افتادم که با هیچ کس راجبش نمیشه صحبت کن ...

الهیییی، امیدوارم خدا کمکت کنه 

منم گناهکارم خیلی، خیلی خیلی 😔

اگه دوست داشتی با کسی درمیون بذاری هر زمانی 

من هستم عزیزم 

ولی از امام حسین بخواه

شاید چون تو جمعی. یبار تو خلوتت ظهر عاشورا یه روضه آروم و با جزییات گوش کن

من مذهبی نیستم ولی غمش زیاده روز عاشورا 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شاید چون تو جمعی. یبار تو خلوتت ظهر عاشورا یه روضه آروم و با جزییات گوش کنمن مذهبی نیستم ولی غمش زیا ...

حتما امتحان می کنم 

مرسی

اینقد مث سگ التماسشون کردم ی شبای از شدت غم تمام بالشتم خیس میشد جوابمو ندادن تا امروز خودمو واسشون ...

نه به نظرم این کار رو نکن 

نمیدونم شاید ی امتحان باشه، یا شاید هم چیزایی که میخوایم به صلاحمون نیست 

وگرنه خدا و فرستاده های معصومش اونقدر مهربون هستن که... 

من امام زمان رو هم با جون و دلم قبول دارم چون ازش نشونه دیدم 

من از وقتی بابام فوت کرد این جورس شدم مثل سنگ میشینم

اخیی، خدا بیامرز شون 

غم آخرت باشه دختر قوی 

🫂🤍