2777
2789
عنوان

خواهرم بینیشو فردا عمل میکنه

188 بازدید | 24 پست

میخوام سوپ بپزم اماده باشه فردا بیاد ببره بخوره از بیمارستان که اومدش

چطور باید بپزم؟ فقط میدونم نباید نمک بریزم دیگه چی نریزم؟ اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید یوقت چیزی نریزم حالش بد بشه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

فک کنم همه چی مجازه

آب کرفس بهش بدید و یا آب آناناس یعنی اصلا ورم و کبودی دچار نمیشه ها

اسی با اجازت از اونجایی که شاید دوباره سایت قطع بشه من یه گروه روبیکا زدم اونجا حرف بزنیم هرکی مایل بود بگه لینک بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادویه اصلا نزنید

سوپ رقیق باشه تا بتونه با نی بخوره

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

ببین گوشت بنداز تو شیشه درشو ببند بنداز تو اب بذار جوش بیاد بذار بپزه. اومد بده بخوره گوشتشم له کن یا بریزتو مخلوط کن بده بخوره. کلا هرچی درست میکنی سوپ پرگوشت باید بریزی تو مخلوط کن بدی بهش چون صورتش پر ورم و بی حسیه و دردناکه نمیتونه غذا رو بجوعه

نهه اصلا نباید از نی استفاده کنخ

چراا؟؟

من سوپمو با نی میخوردم 😁

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

اب کرفس اناناس اسفناج هویج

یه سوپ میخوام درست کنم براش فقط 😐😐😐 اینا در توانم نیست نصف شبی 🤣 ساعت ۶ صبح عملشه منم خوابم سوپشو میخوام بپزم بدم مادرشوهرم که طبقه پایینه صبح بده به شوهر خواهرم من ۱ ظهر بیدار میشم

خونه خواهرم یه فلکه فاصلش باهامونه خودم عصر میرم عیادتش

همون عصر اب هویج میبرم با خودم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ادویه اصلا نزنیدسوپ رقیق باشه تا بتونه با نی بخوره

خب مرغ بوی گند میده سوپ بو گند میگیره چی کنم؟ اخه گفت گردن بنداز تو سوپ

یه سوپ میخوام درست کنم براش فقط 😐😐😐 اینا در توانم نیست نصف شبی 🤣 ساعت ۶ صبح عملشه منم خوابم سوپش ...

ببین از اتاق عمل ک دراد تا دوساعت نباید چیزی بخوره..اونجا براش سوپ میارن..شما برارید سوپو ببرید خونه

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من