2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدین

109 بازدید | 12 پست

حالا اگه اومدین لطفا راهنمایی کنین 🙏

اولا پسری که گونه یه دخترو ببوسه از روی هوسه خودشه یا دوست داشتن؟

دوما این که من سر یه جریانی که بهم برخورد بلاکش کردم واز بلاکی هم در نیاوردم 

حالا چندروز پیش حالم بد بود پی ام داد خوبی چته؟ دلداری داد یخورده بعدم گفت بیا پیش من خوب نیستی 

بهم برخورد چون میتونست بگه من میام پیش تو 

فکر کنم منظورش خونه بود یا شاید من بد بینم 

دیگه منم گفتم لازم نکرده 

بعداز اونم پیاماشو نادیده گرفتم حاضر هم نیستم از بلاکی خارجش کنم حتی حاضر نیستم بگم بیا همو ببینیم یا یکمی ابراز علاقه کنم میترسم از بعدش پشیمون بشم 

شما آقا پسرا یه چیزی بگین من چیکار کنم نظرتون چیه؟

ساده ایا

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود بر شما

ما پسرا کلا دنبال برطرف کردن نیازهامون هستیم

اگه نیتمون پاک باشه قطعا از در خواستگاری وارد میشیم و شغل و خانه و بند بسازه یه زندگی اوکی رو فراهم میکنیم

و الا یه هیچی ندار میاد نیازشون برطرف میکنه بعد میره خواستگاری یه دختر آفتاب مهتاب ندیده 

بقیه شو خودتون بهتر میدونید

یاعلی

شرمندع کیبوردم افتضاحه ولی خوش حالم منظورو رسوند

خب یکم کمکم میکنید؟

خیلیام اینطوری ازدواج کردنا الان دیگه داریم میبینیم بیشتر ازدواج همینه 

من بنظرت بهش زنگ بزنم یا نزنم؟

خب یکم کمکم میکنید؟خیلیام اینطوری ازدواج کردنا الان دیگه داریم میبینیم بیشتر ازدواج همینه من بنظرت ب ...

خب نرخ طلاق قدیما ۵۵ درصد نبوده، بابته این رابطه های مزخرف اینطوری شده

اون اروپاست دختره دست خورده و نخورده باهم فرقی نداره 

تا خودتو سالم نگه داری و فکر تحصیل و تناسب اندام باشی، بهترین پسرا با خانواده ترین هاشون میان جذبت میشن، ولی پیگیر پسرای علافه تک چرخ زن دوزاری باشی، کلا یه مشتری داری اونم اونان