2777
2789
عنوان

خیانت میکنم

395 بازدید | 15 پست

اگر با بابام صمیمی باشم به مامانم خیانت کردم 

اگر با مامانم صمیمی بشم به بابام خیانت کردم

ولی مجبورا طرف مامانمو مبگیرم چون اون بیشتر کارای منو انجام میده و به فکر پیشرفت منه تا بابام 

بابام حتی تاریخ تولدمم نمیدونه 

ولی بابامم بهم پول میده میدونم وظیفشه ولی خب ادم گاهی عذاب وجدان مبگیره 

امروز بابام خواهرمو برده بود خونه ش بعد مامانم گفت نذار بیاد تو منم گفتم نیا تو بعد لحظه اخر که درو بستم قیافشو دیدم دلم سوخت خیلی مظلوم نگا کرد

(نمیتونستم بذارم بیاد تو مامانم کلی فحش بارم میکرد) 

بیا برو بخواب بچه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید پدر و مادر به هم حسادت کنن🙄😑

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

اگه طلاق گرفتن و پدرتون ازدواج مجدد کرده ومادرتون داره ازتون مراقبت میکنه پس بایدم طرف مادرت باشی چون داره عمرش رو پای شما میذاره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
تاپیکو دوس نداری میتونی بری جای دیگه

رفتم ، ریپ زدی باعث شدی بیام 

پدرت با تو خوبه پس نباید بری تو تیم مامانت 

مادرتم با تو خوبه پس نباید بری تو تیم پدرت 

شما یک خانواده اید ، دو رغیب از دو تیم متفاوت نیستین پس انقدر حسابشونو از هم سوا نکن 

مامانت هرچی میگه بگو خودت بگو 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عنوانت فقط😂🤦‍♀️

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820