ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••. 📌 بازآاین درگه ما،درگه نومیدی نیست،🌿«یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبهکاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمیگردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••. 📌 بازآاین درگه ما،درگه نومیدی نیست،🌿«یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبهکاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمیگردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
انشاالله که همه چی عالی پیش بره همونطور ک میخوای😍♥️
قربان شما ❤️همچنین عزیزم
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️