2777
2789
عنوان

ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا جان تبریز قیمت کاشت چقدره عزیزم؟ ترمیم چقدره؟؟

گلم من خودم کاشت ساده و هلویی رو 70میکردم و بیبی بومر و گریم رو 90 تومان ترمیم همشون هم 25 تومان.ولی خب بعضی از ناخنکارا بالای 120 کاشت میکنن که خیلی بی انصافیه.یکی از ناخنکارای معروفمون که واسه کاشت 150 گرفته بودن قارچ گرفته

عزیزم مونده مرجع تقلیدتون کی باشه.الان اکثر خانم ها کاشت میکنن حتی خانم بهاره رهنما با لاک هم نماز م ...

خااااااانم!!!!!!!!!!

بهاره رهنمااااااااااا!!!!!!!!

مرجع تقلیدتون بهاره رهنماست .

غسل و وضو جبیره ای برا وقتیه که شما یه زخمی به بدنت داشته باشی که آب براش ضرر داشته باشه.

یا یه مانعی به بدنت باشه که نتونی تا یکی دو روز رفعش کنی.

این غسل و وضو صحیحه.

مراجع گفتن اگه تا یکی دو روز مانع رو  رفع کردین غسل و وضوتون جبیره ای صحیحه وگرنه باطله

ولی وقتی خودتون میرید ناخن میکارید و مانع ایجاد میکنید غسل و وضوی شما بااااااااااطله و نجس محسوب میشید

خااااااانم!!!!!!!!!! بهاره رهنمااااااااااا!!!!!!!! مرجع تقلیدتون بهاره رهنماست . غسل و وضو ...

عزیزم گفتم من خودم شخصا از مرجع تقلیدم پرسیدم

با کس دیگه هم کار ندارم اصلا

به من گفتن نیت جبیره کن بلامانعه

خااااااانم!!!!!!!!!! بهاره رهنمااااااااااا!!!!!!!! مرجع تقلیدتون بهاره رهنماست . غسل و وضو ...

من نگفتم مرجع تقلیدم خانم رهنما هست گفتم حتی ایشون هم با کاشت و لاک نماز میخونن.با وضو جبیره.اگه به نظر شما نجس هست شما کاشت نکن

ترمیم 25 واقعا خیلی کمه که تهران اصلا اینطوری نیست 25 تومن فقط هزینه مواد میشه اخه چقدر ارزونه او ...

بعضی از ناخن کارها چون تو سالن کار میکنن چند درصد رو خود سالن برمیداره و ناخن کار مجبوره قیمت ترمیم و یا کاشت رو زیاد کنه تا بتونه حداقل هزینه مواد رو برداره