2777
2789
عنوان

پاتنر یا شوهرتون چطور جذب کردین

507 بازدید | 51 پست

بچه ها من عقیده دارم ور واقع ما خانماییم که شرایط اشنایی رقم میزنیم ولی جوری رفتار میکنیم که انگار اون مخ مارو زده

میشه اگه ازدواجتون سنتی نبوده و خودتون با دوست پسر یا شوهرتون اشنا شدین راهنماییم کنین لطفا

من از یه اقایی خوشم میاد الان شرایط توضیح میدم

دوستان قضیه از این قراره که من یه اقایی خیلی خوشم میاد ولی راجب احساس ایشون نسبت به خودم یکم گیجم نمیفهمم ازم خوشش میاد یا صرفا خوش برخورده

این اقا از لحاظ تحصیلی از من بالاتره ولی خوب من تازه دانشجوی کارشناسیم و با ادامه تحصیل به ایشون میرسم

ولی به لحاظ مالی ایشون و خانوادش خیلیییییی از ما بالاترن

به لحاظ ظاهری ،معمولیه و قد کوتاهی داره اما خوب به دلیل این که تز لحاظ اخلاقی واقعا ادم درستیه برای من جذابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونیو داریم کسیو جذب میکنیم 

و من واقعا از این آقا بدم میومد حتی دلم نمیخواست ببینمش 

چجوری پس ناخودآگاه داشتم جذبش میکردم با بد اومدن؟😂😂

من مغرور عصا قورت داده بودم ولی خجالتی هم بودم خیلی خیلی زیاد😂

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

من اصلا ازدواجی نبودم بعد چند سال دوستی دیگه یک سال اخر هی می‌گفت دیگه باید جدی کنیم تکلیف مون مشخص بشه من میگفتم حالا نه فعلا 😂

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

این که شما میگی واسه وقتیه که خودت از یه آقا خوشت میاد میخوای مقدمات رو فراهم کنی اما پیشنهاد از طرف اون باشه . من که صد سال فکرم اون سمت نمی‌رفت شوهرمم خودش پا پیش گذاشت 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏