ya_rogayeh_313 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 794 عنوان دل گرفتگی 113 بازدید | 13 پست دلم از خدا گرفته هرچی خواستمو بهم نداده چقدر دیگه به صلاحمه خسته شدم از این صلاح چرا تو همه چی از همه عقبم همه همسنام همسر دارن من غرق بدبختی... 1404/04/10 | 00:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 هنوز وقتش نشده کفر نکن خدابزرگتر ازاین حرفاس خودش خوب میدونه چجور بچینه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
نازنين٠٢١ عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 182 کااااش از مشاور کمک بگیری کانال هست تو ایتا میتونه کمکت کنه @panaheravan
ya_rogayeh_313 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 794 هنوز وقتش نشده کفر نکن خدابزرگتر ازاین حرفاس خودش خوب میدونه چجور بچینه وقتش نشده حتما هشتاد سالگی وقتشه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 کدوم شهرین عزیز دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 وقتش نشده حتما هشتاد سالگی وقتشه چن سالتونه مگه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 چطور? اخه بعضی شهرا زود ازدواج میکنن مثلا سمته زنجان من میشناسم دختر نباید 18رورد کنه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
ya_rogayeh_313 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 794 اخه بعضی شهرا زود ازدواج میکنن مثلا سمته زنجان من میشناسم دختر نباید 18رورد کنه ما تهرانیم از این رسما نداریم و اصالت لر هستیم
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 ما تهرانیم از این رسما نداریم و اصالت لر هستیم خب 26زیادم نیس عجله نکنین گاهی وقتا تنهایی بهترا از انتخاب عجولانه و اشتباه هستش دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 مذهبی هستین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 بله خب معمولا کسایی ک مذهبی ان ازدواجشونم سنتیه کمتر میتونن ارتباط بگیرن قبله ازدواج واینم باید نسبت ب همسره ایندتون کاملا شناخت داشته باشین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 494 مدته اشناییمونم خیلی کم بود چن خونوادشو کامل میشناختم ولی خب دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه