2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست
بستگی به تجربه شخص داره به نظرم

بنظرت جونا ماهر ترن یا پیرا اخه شنیدم یک تومن میگیرن برگه رو میدن

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
دقیقاااا حتی اگر خراش سطحی هم باشه مشخص میشه چه برسه دخول کامل

نه عزیزم نمیفهمه. مال من خراش داشت ولی به دکتر نگفتم. اونم معاینه کرد ولی نفهمید و گواهی داد

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من میخوندم ماما ها نمیتونن تشخیص بدن فقط از رو حالت های صورتت گواهی میدن شماها چطوری میگین؟؟

درست میگی. ولی عزیزم امیدوارم حرفام باعث به گناه افتادن کسی نشه ولی با ۱ بار رابطه بکارت قابل تشخیص نیست و ماما نمیفهمه

حتی اگ ۴ ماه گذشته باه یا ۶ ماه اصلا؟

ماما نمیفهمه به شرطی که جلوش ادعای دوشیزه بودن کنه. ولی ممکنه خونریزی نداشته باشه که اونم میگی خود پسره خبر داره. بهترین کار اینه که اگر خانواده پسر گواهی نخواستن شما هم حرفشو نزنید. ولی اگر خواستن خودش تنهایی بره دکتر و نگه رابطه داشتم گواهی بگیره و بده به خانواده پسر. اگرم خانواده پسر اصرار داشتن میتونه یک بار هم با اونا بره

مگه پسره رو هم میبرن موقع نامه دادن خود دخترخ نمیتونه تنهایی بره نامزدش خوشش نمییاد بیاد

بستگی به خانواده همسرش داره. مادرشوهر من قبل از عقد ازم گواهی نخواست ماهم ندادیم. ولی اگر اونا رسم دارن ممکنه بگن خانواده پسر هم باشن تا ببینند یه وقت دختره به جای خودش کسی دیگه رو نبره ولی گواهی رو به نام خودش بگیره.

البته به نظرم اینجور خانواده ها واقعا بیشعورن

بستگی به خانواده همسرش داره. مادرشوهر من قبل از عقد ازم گواهی نخواست ماهم ندادیم. ولی اگر اونا رسم د ...

مرسی عزیزم از وقتی که گزاشتی❤❤

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
قربانت. چیشد عزیزم با پسرخاله ازدواج کردی یا پسرعمو

عزیزی من با پسرعموم عزیزم 

همون ۲۲ ساله یا ۳۳؟نامزد کردی یا عقد؟

۲۲ ساله نامزد متاسفانه اشتباه کردم

چرا اشتباه انگشتر آوردن برات؟ یا فقط دوستید؟

چون فامیل بدرد نمیخوره همش دعوااا

انگشتر اوردن

راجب پرده بکارت بود اینکه دوستم چند بار رابطه داشته تو گذشته الان میخواد گواهی بکارت بگیره اولین بار ...

زیر میزی بده گواهی رو میده ماما

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
چون فامیل بدرد نمیخوره همش دعواااانگشتر اوردن

میفهمم.

خب بازم دیر نشده 

اگر به درد نمیخوره بهم بزن، یا اینکه بذار دوران نامزدی طولانی شه 

زود عقد نکن

الان بهم بزنی خیلی بهتره تا اینکه عقد کنی و بخوای طلاق بگیری

ازدواج فامیلی یک بدی دیگه هم داره احتمال اینکه بچتون خدایی نکرده مریض به دنیا بیاد هستا