2777
2789

میشه یکی ک خیلی ادعاش میشه عاشقته بعد ی مدت طولانی  یهو ازت سرد شه بدون اینک تو کاری کنی...من عالی بودم خیلی بهش محبت میکردم یهو کلا رابطشو قطع کرد و بلاک و... الانم نمیدونن چرا دارم عین احمقا گریه میکنم 

عاشقش بودم واقعا میگم ولی...واقعا چی شد؟چرااا کلی سوال کلی سوال دلم واقعا شکسته خودم  حسش میکنم ک شکسته خدا کجاس؟ خدا مگ  عادل نیس؟ کو کجاس اون عدل

ی پسری ک هیچی نداشت ن ظاهری نه... ولی من  چطور دوسش دارم اخه  وای خدا یکم  راهنماییم کنین

خودمو کلی کوچیک کردم رفتم سمتش ولی تمام راهارو برام بست همه چیو بی جواب ول کرد  من ادم دل گنده ای ام  ولی این یکی رو نمیبخشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا قصد توهین یا اذییت کردن ندارم اما وقتی خدا میگه رابطه با نامحرم و دوستی درست نیست اون موقع خدارو در نظر نمیگیرین اما الان میگین خدا کجاست ؟ انتظار دارین خدا نظر دوست پسرتونو عوض کنه ؟! بازم ببخشین . دوستای عزیز هم ریپلای نکنن فقط نظرمو گفتم 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
ناراحت نشي ☹️ولي شايد رفته با يكي ديگه 

ازین مطمعنم ک نرفته ن شرایطش داره نه...من ک چیزی ندیدم شاید 1%باشه این کلا ولی میدونم ادم عقده ای هستش قبلش ی بحثی شد ک با عذر خواهی رفع شدولی عقده ایه نمیدونم دلیلش اون چیز کوچیک بودیا اخه بخدا بحث اعتماد ب نفس اتفاقا من اصلا  اعتماد  ب نفس ندارم ولی زا من بهتر برای اون با اون شرایط نیس من هیچی کم ندارم چرا برع با کسی اصن 

همين خودتو كوچيك كردنا و زيادي دوست داشتنت باعث شده از چشش بيوفتي پسرا از اينجور دخترا زود سير ميشن دوست دارن كسي باشه براشون ناز كنه و خيلي رو نده  و اينام بيوفتن دنبالش. 

من ریپلای نکردند😁 ولی خدا کجا دقیقا اینو گفته؟ حالا اگه واسه یه نفر پیش بیاد صورت مساله رو زیر سوال نباید برد. اینهمه شوهر رسمی و عقدی که خیانت میکنن و یا بدترین کارا رو در حق زناشون میکنن چی پس؟

خدا با ما نشسته چای مینوشه······
ازین مطمعنم ک نرفته ن شرایطش داره نه...من ک چیزی ندیدم شاید 1%باشه این کلا ولی میدونم ادم عقده ای هس ...

ببخشيد عزيزم نمي خواستم ناراحتت كنم بي منظور بود من احتمال دادم شايد همچين چيزي بوده باشه

خودتو ناراحت نكن حتما لياقتت بيشتر از ايناس 🌸🌸

همين خودتو كوچيك كردنا و زيادي دوست داشتنت باعث شده از چشش بيوفتي پسرا از اينجور دخترا زود سير ...

واقعا؟ فک میکردم همیشه بهترینم  براش   ادم شاخ درمیارع من کسایی ک دوسشون دارم بهشون محبت و توجه زیاد میکنم   

ببخشيد عزيزم نمي خواستم ناراحتت كنم بي منظور بود من احتمال دادم شايد همچين چيزي بوده باشه خودتو نار ...

ن بابا ناراحت نشدم ک از حرفت ولی شایدم راست بگی حق باتوباشه چون کسی ک یهو انقدر تغییر کرد باهام  و من نشناخته بودمش پس ممکنه تو این موضوع هم نشناخته باشم دیگ

ن بابا ناراحت نشدم ک از حرفت ولی شایدم راست بگی حق باتوباشه چون کسی ک یهو انقدر تغییر کرد باهام &nbs ...

عاخه من برا خودم دو سال پيش اين اتفاق افتاد يهوگذاشت رفت منم هيچ كاري نكرده بودم 😑 بعد يه هفته خودم از اينستاش فهميدم ك رفته با يكي ديگه 

اصلا قصد توهین یا اذییت کردن ندارم اما وقتی خدا میگه رابطه با نامحرم و دوستی درست نیست اون موقع خدار ...

عجباااااا !!! پس اون بي ديني كه تو مواقع بدبختي دعا ميكنه و دعاشم مستجاب ميشه كي دعاشو مستجاب كرده؟ كسي غير از همين خداي ما؟؟؟ متاسفم كه خدا رو اينجوري براتون تعريف كردن و تو مغزتون فرو كردن!! 

2790
2778
2791
2779
2792