2777
2789
عنوان

نی نیم سقط شد 😔

906 بازدید | 33 پست

از دیروز لکه بینی داشتم که امروز دیگه افتادم به خونریزی و لکه بینی هم سونو شکمی انجام دادم هم سونو داخلی ولی گفتن تو ۶ هفتگی مونده و رشد نکرده الان باید ۹ هفتم میبود

حالم اصلا خوب نیست خواب نمیرم😔

خدایا خودت مواظبش باش

اخی عزیزم 😭😭😭

مطمعنی؟؟

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره ولی سخت میگذره توکل کن به خدا 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اخی عزیزم 😭😭😭 مطمعنی؟؟

اره دکتر به سونو شمکی اکتفا نکرد گفت داخلی انجام بده فوری رفتم انجام دادم که گفتن جنین سقط شده فقط ساک مونده که اونم تا شب دفع میشه 😭

خدایا خودت مواظبش باش
اره دکتر به سونو شمکی اکتفا نکرد گفت داخلی انجام بده فوری رفتم انجام دادم که گفتن جنین سقط شده فقط س ...

ان شاالله زود جاش یه نی نی میاری خدا بزرگه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

ان شاالله بزودی یه بارداری سالم تجربه کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

خدای من😔😔

فقط ی چیزو خوب میدونم که خدا بد هیچ بنده ایش رو نمیخواد

از صمیم قلبم آرامش واسه دلت آرزو میکنم و از خدا میخوام بهترینا رو برات رقم بزنه😔

واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏