2777
2789

بی اختیار اشکام میاد..نمی‌دونم چمه همش حس میکنم یکیو از دست دادم و دیگه نمیبینمش...یه نفر که فوت شده..ی نفر که دوستش داشتم..ی همچین حسی دارم در صورتی که همچین کسی الان تو زندگیم نیست حتی نمیدونم این احساسات رو نسبت به کی دارم ولی همچین تصاویری تو ذهنمه..حس میکنم دارم دیوونه میشم الان 

منم همینجورم و مثل تو همچین کسی هم ندارم😭😭😭😭❤️‍🩹

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ یعنی خل نشدم؟ ب خدا تا چند دقیقه پیش همینجوری اشکام میریخت...حس میکنم یکیو از دست دادم

منم همینجوریم و واقعا نمیدونم چمه از این حالم متنفرم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

من هر موقع اینطوری میشم شروع میکنم با خدا صحبت میکنم تو خلوت یه طوری حس میکنم قشنگ روبرومه داره به حرفام گوش میده ، اگر درد و دلی داشته باشم میگم گریه هامو میکنم تهشم ازش میخوام خودش بهم ارامش بده و حالمو خوب کنه 

واقعا واقعا هر شبی که اینطوری باهاش صحبت کنم سریع جوابمو میدن سریع یه راهی میاد جلو چشمم یه ارامشی پیدا میکنم چون با اعتقاد و اعتماد ازش میخوام 

امتحان کن شک نکن خوب میشی