2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم😞

481 بازدید | 68 پست

حس میکنم عمرم داره بیهوده هدر میره😕 حس میکنم انگیزه ای واسه ادامه زندگی ندارم 

یک سال دیگه از عمرمم به پوچی رفت😔😞 😥 احساس غم دارم 🙁دلم نمیخواد بزرگ شم هر سال که میگذره حس میکنم دارم از جوونیم فاصله میگیرم 😔دلم میخواد همیشه هیجده ساله باشم 😕😟خسته شدم 😥اه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همش به اين فك ميكنم چند سال ديگه پير ميشم چيزاي حديدو نميبينم  همش غصه ميخورم كاش دير تر بدنيا ميومدم 😕

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

عمر همینه دیگه

استفاده کردی کردی نکردی دیگه رفته.

یا برو سرکار یا تو خونه سر خودتو گرم کن.

کتاب بخر بخون کتاب صوتی بگیر کلاس زبان برو.

یه چیز جدید یاد بگیر تا حس خوب بهت منتقل بشه

نذار هدر بره خب  ☹😟🙁

☹چیکار کنم خوب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

:/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همش به اين فك ميكنم چند سال ديگه پير ميشم چيزاي حديدو نميبينم  همش غصه ميخورم كاش دير تر بد ...

آره دقیقا☹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو این دنیا چی دیدید که دلتون میخاد بیشتر بمونید من مه اون دنیا رو بیشتر دوست دارم، دلم میخاد زودتر برم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مگه بقیه اورانیوم غنی میکنن یا هسته اتم میشکافن ؟ همه همینیم 😑

😅😅 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درس نمیخونی؟

نه☹

1
5
10
15
20
25
30
35
40