2777
2789
عنوان

زندگیم عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفت خانواده ها

خب دیگه تموم شده رفته وقتی ایشون متاهله شما هم همینطور وقتی زندگیت خوبه خرابش نکن تمام

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اخه بديش اینه اونم بیخیال نیست چند بار بهم پیام داده یه جاهایی میبینمش نگاهش منو دیوونه میکنه اونم ذ ...

فک کردی مردی ک به زن شوهر و بچه دار هنوزم پیام میده عاشقه؟ اصلا مَرده؟ اینقدر ساده ای ک فک میکنی اون از عشقشه ک هنوز دنبالته؟ 

ببین خوشی زده زیر دلت اگه خدای نکرره بجه ات یا خودت مشکلی بیماری داشتی فرصت یه لحظه فکر کردن به اونو ...

بخدا خودمم خیلی در عذابم این فکرا داره مث کرم روح منو میخوره نمیدونی چقد سخته خودم آرزومه بتونم بیخیال شم برم دنبال زندگیم

خراب نمیکنم کاری باهاش ندارم فقط ذهنم خیلی درگیره

سعی کن جاهایی که هست نری اقوام هستید؟ذهن عادت داره چیزی رو میبینه رو مدام تکرار کنه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

من زودتر ازدواج کردم اون 9سال بعد من

حتی اگه برعکسشم بود فرقی نمیکرد وقتی یه طرف ازدواج میکنه قضیه منتفیه چ برسه ب دوطرف

به این فک کن تو هر رابطه عاطفی و... با شوهرت داری اونم با زنش داره اون کنار زنش داره زندگی میکنه اون با یه زن دیگه رابطه داره به یکی دیگه محبت میکنه و روزگارشو میگذرونه

اونوقت تو دلتو به چهارتا پیام خوش کردی؟ اونم از مرد متاهل؟ فازش چیه واقعا؟ این اسمش عشقه؟ توقع داره تو شوهرو بچتو ول کنی اونم زنشو ولکنه بیاد با تو؟ همچین توقعی داره ک پیام میده؟ یا اینکه دنبال تنوع و هوسبازیه