2777
2789
عنوان

من مادر بدی ام

868 بازدید | 59 پست

سلام

انقدر حالم بده که خوابم نمیبره. 

ناراحتم از خودم...

من عااااشق بچه بودم همیشه. تموم بچه های فامیل قبل ازدواجم شیفته ام بودند. همیشه دلم میخواست بچه داشته باشم و بهش آزادی بدم. بزارم هر کاری میخواد بکنه و...

مادرم تو بچگی سختگیر بود و کتکمم میزد. برعکس پدرم خیللللی عاطفی و مهربون . عاشقش بودم.همیشه میخواستم با بچم مثل بابام باشم.

اما الان یه بچه شش ساله دارم که واقعا درمانده شدم... تا یکسال و نیم با همون تز آزادی باهاش پیش رفتم. اما خیلی سخت شد. چن نفرم بهم گفتن اشتباه کردی و... خلاصه روشمو عوض کردم. از بس خارج از کنترل بود. انقدر سخت بود که گاهی شبها موقع خواب میگفتم چطوری فردا باهاش سر کنم ؟!  یهو شدم یه مادر بددددد... سختگیر شدم اما عاشقش بودم. روزی هزار بار بغلش میکردم و بهش میگفتم عاشقتم... اما از بس نافرمان بود باز قاطی میکردم وکلا از دستم خارج بود. یهو داد یهو خوب... بچمو به به بدترین شکل از دسشویی گرفتم. و تا الان هم شب ادراری داره... خیلی شیطونه و خیلی اذیت میکنه. خیلی ناراحتم.

تو مهد کودکش گفتن خیلی مشکل داره بی اعتماد بنفس و حساسه و نامنظمه و...

گفتن مشکل منم.

و گفتن یه مدت کااامل باهاش راه بیا...

وقتی اینا رو شنیدم سه روز اشک ریختم. براش همه جججوره مایه گذاشتم. شب ادراریش از همون شب قطع شد تا دو ماه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادر سختگیر مادرِ بدیه؟ طبقِ کدوم منطق و آمار ؟

اونوقت مادری ک ازادی میده مادرِ خوبی ب شمار میره 🤔😐

کلا فلسفه های روانشناسی و تربیت کودک رو ی تنه فرسنگ ها جابجا کردیآ 😆

🍃

درکت میکنم منم واقعا دیگه اعصاب برام نمونده زود دارم خیلی عاطفی و اروم و مهربون رفتار کنم اما نمیتونم زود عصبی میشم و از کوره درمیرم

کاش همینجوری بمونیم من و تو من عوض نمیشم توهم نشو

اما خیلی کنار اومدن باهاش سخته...

خواهر دو سالشو خیلی اذیت میکنه

خیللللی حرف گوش نکنه

برای خوب بودن باهاش همیشه باید در بالاترین سطح روحی باشم... یه کم خسته یا عصبی باشم تمومه...

بعد دو ماه بخصوص موقعی که خواهرشو اذیت میکرد دیگه نتونستم سکوت کنم . چون بچه دومم خیلییی عصبی شده بود . در حدی که به کهیر زدن رسید.

منم دوباره باهاش نتونستم اونجوری بمونم.

مادرمم باهاش بد برخورد میکنه.

در کل اکثرا کسی حوصله شو نداره.

دوباره شب ادراریش شروع شده.

مستاصلم

دنبال راه حل نیستم چون میدونم راهش چیه

اما توانشو ندارم 

خواهر شوهر من انقدر بچه داریش صفره بیچاره دخترش ۶سالش داره تموم میشه شب ادراری داره از استرس. انقدرررر هم شلوارش بو میده. طی روز هم ادرارش میریزه.

ناخناشم میخوره. دختر بزرگترش هم افسردگی داره ۹ سالشه. 

خیلی بد رفتار میکنه با بچه ها

خواهر شوهر من انقدر بچه داریش صفره بیچاره دخترش ۶سالش داره تموم میشه شب ادراری داره از استرس. انقدرر ...

چجوری ینی😢

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

اینجا اومدم درد و دل

عزیزم من خودم بخاطر دخترم رفتم فوق لیسانس رشته علوم تربیتی خوندم

و روش درست رو میدونم

مادر سختگیر درست نیست. مادر سهل گیر هم

درست نیست.

انگار منگم... دلم پر میکشه براش

اما عصبی ام.

خیبییلییی😢😢😢

اینجا اومدم درد و دل عزیزم من خودم بخاطر دخترم رفتم فوق لیسانس رشته علوم تربیتی خوندم و روش درست ر ...

بچت چیه؟

نگفتی چجوری از پوشک گرفتی مگه

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚