2777
2789
عنوان

عصب کشی

82 بازدید | 18 پست

ی بار انجام دادم اما همش میترسم 

دکترم گفته تو ی جلسه انجام میدم هم عصب کشی هم پر امکان داره؟؟؟؟؟ 

حس میکنم اینبار خیلی درد داره نمیدونم چرا

اگر انجام دادید تجربه اتون بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین امروز عصر انجام دادمیه جلسه که خیلی راحته کلا حدود یک ساعت زمان میبره و بی حسی کامل اصلا اصلا د ...

اینطور گفتی دلم یکم آروم شد  باورت میشه فردا هم سرکارم  هر کار می‌کردم بخوایم از استرس نمیتونستم الان یکم دلم قرص شد با حرفت

سلام نه اصلاااا تو یه جلسه انجام ندین

من همین کارو کردم چون موقع امتحانا بود میخواستم زود تموم شه 

دو ساعت و نیم دهنم باز بود عصب کشی هم که درد داره وقتی پاشدم حالت تهوع داشتم سرم گیج می‌رفت بعد دستیار پزشک اصرار داشت عکس بگیره از دندونم یه چیزی تا نزدیک حلقم برد میخواستم بالا بیارم

سلام نه اصلاااا تو یه جلسه انجام ندینمن همین کارو کردم چون موقع امتحانا بود میخواستم زود تموم شه دو ...

ب من گقت تو ی جلسه باید انجام بدی 

اون سری دو جلسه بودبرا همین ترس برم داشته بود گفت ی جلسه

اینطور گفتی دلم یکم آروم شد باورت میشه فردا هم سرکارم هر کار می‌کردم بخوایم از استرس نمیتونستم الا ...

بخدا خیلی راحتتره

برو انجام بده خیالت راحت 

اونی که میگه دو ساعت طول کشیده احتمالا دکترش کار بلد نبوده

بخدا خیلی راحتترهبرو انجام بده خیالت راحت اونی که میگه دو ساعت طول کشیده احتمالا دکترش کار بلد نبوده

این خیلی دکتره خوبه سنش عم  بالاس کاربلده خدا خیرت بده دلمو آروم کردی

نمیدونم  چرا ازت ی انرژی مثبت گرفتم مطعنم خیلی  انسان  شریف و مهربونی هستی ازت این انرژی گرفتم بازهم تشکر♥️♥️

این خیلی دکتره خوبه سنش عم بالاس کاربلده خدا خیرت بده دلمو آروم کردینمیدونم چرا ازت ی انرژی مثبت گ ...

قربونت بشم عزیزم 

لطف داری

دوست ندارم ناراحتی کسی رو ببینم.‌

برات بهترین آرزوها رو دارم.