2777
2789
عنوان

صبرم زیاد بشه

401 بازدید | 34 پست

سلام دوستان یه بچه یک ساله و نیمه دارم پسره دوست داره بازی کنه شیطنت کنه من حوصله ندارم همش دعواش میکنم جدیدا خیلی میزنم روی دستش

الان میخواست آب بازی کنه دستش خیس بود محکم زدم روی دستش بعدش خودم دلم سوخت خیلی درد گرفت کلی گریه کرد میدونم نمی‌فهمه حرفهای منو ولی من زود عصبی میشم دست خودم نیست بعدش عذاب وجدان می گیرم شوهرم هم زیاد حوصله بچه نداره دلم برام می سوزه نمی دونم چی کار کنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم...

با خودت فکر کن خرابکاری کنه خب که چی ؟ مثلا خیس بشن لباساش یا کثیف کاری کنه چی میشه مگه؟ لباسشو عوض می‌کنی کثیفیا رو هر وقت حوصله داشتی تمیز می‌کنی با آرامش ، باور کن وقت و انرژی کمتری نسبت به وقتی که مدام حواست بهشه صرف میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب بازی که چیزی نیس بذار بازی کنه خوب!! پسر منم عاشق آب بازیه می ذارم تو وانش قشنگ بازی می کنه یا از این سینک اسباب بازیا گرفتم زیرش سفره یکبار مصرف پهن می کنم می شینه منم به کارام می رسم! البته پسر من به حدی شیطونه که حاضرم همه جارو بریزه به هم فقط آروم بگیره چند دقیقه 😁

منم با اینکه مجردم و ۲۰ سالمه ولی حوصله بچه ندارم با اینکه خیلی دوس دارم ولی باید ساکت بشینه توام خو ...

بچه ای که ساکن بشینه مریض میشه ، بعد ها از نظر روحی به شدت آسیب میبینه ، هرچی آروم تر باشه وقتی بره تو مدرسه تو جمع بیشتر بهش فشار میاد

با خودت فکر کن خرابکاری کنه خب که چی ؟ مثلا خیس بشن لباساش یا کثیف کاری کنه چی میشه مگه؟ لباسشو عوض ...

دست خودم نیست عصبیم الآنم داره آب بازی می کنه توی حیاطیم منو هم خیس کرده دلم میخواد محکم بزنمش ولی فعلا خودمو کنترل کردم

پسر بچه اطرافتان هست بفهمید چقدر شیطنت داره؟

۱۱ تا نوه داریم ۸ تاشون پسرن

بچه یک سال و نیمه آخه زدن داره؟؟

وقتی کسی بهتون ظلم میکنه معمولا به کسی به جایی پناه میبرید

بچه کوچولو رو مامانش بزنه واقعا باید به کی پناه ببره 

پناهی غیر شما داره ؟؟

شب که خواب بود به دستاش نگاه کن ببین چقدر کوچولوئه

گفتی میزنی پشت دستش قلبم درد گرفت

آب بازی که چیزی نیس بذار بازی کنه خوب!! پسر منم عاشق آب بازیه می ذارم تو وانش قشنگ بازی می کنه یا از ...

با شیلینگ آب بازی می کنه همه جا رو خیس می کنه تمام لباسهای منو خیس کرده طبقه پنجم پیاز و سیب زمینی ها رو میندازه پایین 

دست خودم نیست عصبیم الآنم داره آب بازی می کنه توی حیاطیم منو هم خیس کرده دلم میخواد محکم بزنمش ولی ف ...

چرا عصبی ؟ دقیقا چه فکرایی تو ذهنته؟ مثلا اگه می‌ترسی مریض شه نگران نباش هوا گرمه الان هیچی نمیشه ، یا اگه از چیزای دیگه ناراحتی سعی کن سر بچه خالی نکنی ، باور کن بچه ها بزرگ که میشن آینه کارای ما تو بچگیشون میشن

چرا عصبی ؟ دقیقا چه فکرایی تو ذهنته؟ مثلا اگه می‌ترسی مریض شه نگران نباش هوا گرمه الان هیچی نمیشه ، ...

واسه بازیاش جای مشخص بزار ، مثلا اگه حیاط ندارین تو حمام آب بازی کنه که چیزای خونه خراب نشه

چرا عصبی ؟ دقیقا چه فکرایی تو ذهنته؟ مثلا اگه می‌ترسی مریض شه نگران نباش هوا گرمه الان هیچی نمیشه ، ...

واقعا بچه دار شدن توی سن بالا اشتباهه من چهل سالمه دیگه حوصله بچه داری ندارم

با شیلینگ آب بازی می کنه همه جا رو خیس می کنه تمام لباسهای منو خیس کرده طبقه پنجم پیاز و سیب زمینی ه ...

ببین پسر بچه همینه پسر من سه بار گوشیمو شکونده تی وی شکونده جارو شارژی مخلوط کن حالا اینا بزرگاشن ها امروز سه بار جارو برقی کشیدم 10 بار مداد رنگیاشو جمع کردم بچه چیزی نمی دونه که خوب چیکار کنه! باباش که می گی حوصله شو نداره توهم اعصاب نداری پس انرژیشو چجوری خالی کنه ببرش پارک بذار انرژیش تخلیه شه بعدم بچه تو این ساعت چرا بیداره دیگه نهایت ده باید بخوابه