معماری و گرافیت ریسکه ، باید تو بازار بتونی خودتو در بیاری ، یا پارتی واسه استخدام داشته باشی ، پرستاری طاقت فرساست ، بهداشت کارش سبک تره استرس کمتره محیط تمیز تره و حقوقش با پرستار یکیه
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
ولی حس میکنم معماری و گرافیست باکلاس تر از شغل کار کردن تو بهداشت یا حتی پرستاری
گرافیستا فقط خودشون پز بدن و خودشون رو بالا ببرن😅 ولی معماری به نظرم آره شیک تره ، اما یادمه واسه انتخاب رشته از یه خانم معمار پرسیده بودم ، گفته بود از هفتاد نفر فارغ التحصیل معماری کمتر از ده نفرشون سرکار بودن
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
گرافیستا فقط خودشون پز بدن و خودشون رو بالا ببرن😅 ولی معماری به نظرم آره شیک تره ، اما یادمه واسه ا ...
اخه شما آگهی های استخدام رو ببین شهرهای بزرگ ماهی ۴۰_۵۰تومن حقوق گرافیستاست و اگه کار ازاد هم انجام بدن تا ۷۰ تومن در ماه میرسه کارش به روز و تو عصری که داریم زندگی میکنیم تقریبا همه مشاغل به گرافیست حرفه ای نیاز دارن واسه دیده شدن.معماری هم میگن کسی که ازمون نظام مهندسی قبول شه درامد خیلی خوبی داره و جز رشته هایی هست که واسه مهاجرت خیلی خوبه مخصوصا مهاجرت به المان یا استرالیا
اخه شما آگهی های استخدام رو ببین شهرهای بزرگ ماهی ۴۰_۵۰تومن حقوق گرافیستاست و اگه کار ازاد هم انجام ...
آره جای پیشرفت زیاد دارن و کاملا به تلاش خودت و شانس و اقبال برمیگرده