2777
2789
عنوان

واییی من خیلی امام حسین و دوست دارم خیلیییی 🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 39 پست
بله. «هر جا دو راهی است هر آیینه کربلاست»اگر یک کم آگاهی تاریخی از واقعه‌ی کربلا به دست بیاریم متو ...

من واقعا یکی رو میخوام که کمک کنه و مثل یه همراه بهم گوشزد کنه

بخاطر نرسیدن به اهدافم و اینکه تلاشهام نتیجه نداد گاهی وقتا بدجوری میبازم 

میدونمم اخرالزمانه وزیاد وقت ندارم،میخوام گناهامو سبک کنم

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بعد این کارها دعاتون مستجاب شد

من میخواستم گناهم رو ترک کنم چند بار تلاش میکردم ولی شکست میخوردم ولی بعداز این خوابی که دیدم گناهم رو گذاشتم کنار و دیگه انجام ندادم

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . ! 

من میخواستم گناهم رو ترک کنم چند بار تلاش میکردم ولی شکست میخوردم ولی بعداز این خوابی که دیدم گناهم ...

راحتتر از تلاشهای قبلتون بود؟

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

من واقعا یکی رو میخوام که کمک کنه و مثل یه همراه بهم گوشزد کنهبخاطر نرسیدن به اهدافم و اینکه تلاشهام ...

ان‌شاءالله افراد درستی در مسیر زندگی‌تون قرار بگیرند.

البته خدای متعال در قرآن به کسانی که مراقبت کنه و متقی و پرهیزکارانه زندگی کنه، وعده‌ی فرقان داده.

ان‌شاءالله از اهل نجات و هدایت باشید.

ان‌شاءالله افراد درستی در مسیر زندگی‌تون قرار بگیرند.البته خدای متعال در قرآن به کسانی که مراقبت کنه ...

من از سن تکلیف تا الان اهل نماز و روزه ام،تو حسینیه ها و مراسم بزرگ شدم،حجابم هم خوبه همیشه هم رعایت کردم با اینکه آزادی دارم هیچ وقت فکر خطایی نکردم

ولی خب دلگیر میشدم از نشدن ها و حرفام با خدا و اهل بیت همش به چرا و کی و پس اخرش چی و...

مثل بازخواست چون واقعا خسته میشدم