2777
2789
عنوان

واییی من خیلی امام حسین و دوست دارم خیلیییی 🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 39 پست
تو که اینقدر قلبت بهش نزدیکه دعا کن من زودتر مادر شم به ارزوم برسم

ان شاء الله بحق ام البنین دامنت سبز بشه🥺

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

امام حسین مدعی عشق و ارادت زیاد داشته‌اند اما آخر سر اونهایی که عشق و ارادت شون رو اثبات کردند و حا ...

ینی میگی من الکی میگم ؟

شما از کجا خبر دارین ما قرارع پشتشو خالی کنیم 

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی میگی من الکی میگم ؟شما از کجا خبر دارین ما قرارع پشتشو خالی کنیم

نه.

می‌گم این ادعای دوستی امام حسین ، ادعای بزرگ و مسئولیت برانگیزیه.

امام حسین رو دوست داشتن، مساوی است با ارزش‌های امام حسین رو دوست داشتن... مساوی است با پایبندی به دین تا پای جان... مساوی است با گذشتن از لذت‌ها و منافع دنیوی برای آخرت... مساوی است با سر خم نکردن جلوی ظالم و...

به گفتار راحته اما در عمل بسیار سخت!

ینی میگی من الکی میگم ؟شما از کجا خبر دارین ما قرارع پشتشو خالی کنیم

اصلا خدا قهرش میاد ما بنده هاش رو اینطوری قضاوت کنیم

من خودم یه موقعی عاشق امام حسین شدم که تقریبا گناهکار بودم و بهش واقف بودم 

ولی خودشون انقد بزرگن که من صد بار تو زندگیم دستگیری شون رو حس کردم 

توهم انشالله محبت شو به خودت حس کنی گل

امام حسین مدعی عشق و ارادت زیاد داشته‌اند اما آخر سر اونهایی که عشق و ارادت شون رو اثبات کردند و حا ...

گاهی فکر میکنم نکنه ما هم اینجوریم وبعد بدم میاد از خودم

نه اینکه دنیا و زندگی رو دوستداشته باشم و نخوام بمیرم نه ولی نمیدونم اونقدر خلوص هست تو قلبامون یا با کوچکترین درد وا میدیم...

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

تا مهرت به دلشون نیفته، مهرشون به دلت نمی‌افته❤

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

چجوری دعا کردی

نماز هام رو اول وقت میخوندم و بعد نماز هام یک زیارت عاشورا میخوندم بعدش یه دفتر داشتم نامه مینوشتم برای امام حسین بهش میگفتم از فلان گناه نجاتم بده یدف سرسجادم انقدر گریه کردم تا خوابم برد خواب امام حسین رو دیدم چهرش نورانی بود ۶ماهش حضرت علی اصغر رو داد بغلم گفت نگه ش دار علی اصغرم هست من بغلش کردم از خواب پریدم دیگه از اون موقع به بعد دیگه اون گناه رو انجام ندادم

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . ! 

گاهی فکر میکنم نکنه ما هم اینجوریم وبعد بدم میاد از خودمنه اینکه دنیا و زندگی رو دوستداشته باشم و نخ ...

بله.

«هر جا دو راهی است   هر آیینه کربلاست»

اگر یک کم آگاهی تاریخی از واقعه‌ی کربلا به دست بیاریم متوجه می‌شیم خیلی از افرادی که تو ریختن خون امام حسین نقش ایفا کردند، مثل همین امروز خیلی از ما اسیر حب مال و جاه و هوا و هوس شدند.

این طور فکر کنیم اونوقت دست و بالمون برای گناه کردن و مطیع هوای نفس بودن بسته می‌شه و خودمون رو جمع و جور می‌کنیم.

نماز هام رو اول وقت میخوندم و بعد نماز هام یک زیارت عاشورا میخوندم بعدش یه دفتر داشتم نامه مینوشتم ب ...

عزیزم😟😟چقدر دوستدارن خوشحالم واست

منم بفکر گناهامم

خیلی دعا کردم و نماز امرزش گناه و دوری از گناه رو خوندم ولی...

نمیدونم چکار کنم

برام دعا کنید

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

نماز هام رو اول وقت میخوندم و بعد نماز هام یک زیارت عاشورا میخوندم بعدش یه دفتر داشتم نامه مینوشتم ب ...

چقدر بعد این کارها دعاتون مستجاب شد