تو که اینقدر قلبت بهش نزدیکه دعا کن من زودتر مادر شم به ارزوم برسم
ان شاء الله بحق ام البنین دامنت سبز بشه🥺
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ینی میگی من الکی میگم ؟شما از کجا خبر دارین ما قرارع پشتشو خالی کنیم
نه.
میگم این ادعای دوستی امام حسین ، ادعای بزرگ و مسئولیت برانگیزیه.
امام حسین رو دوست داشتن، مساوی است با ارزشهای امام حسین رو دوست داشتن... مساوی است با پایبندی به دین تا پای جان... مساوی است با گذشتن از لذتها و منافع دنیوی برای آخرت... مساوی است با سر خم نکردن جلوی ظالم و...
من آدمهایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدمهای پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجانزده میشن.
نماز هام رو اول وقت میخوندم و بعد نماز هام یک زیارت عاشورا میخوندم بعدش یه دفتر داشتم نامه مینوشتم برای امام حسین بهش میگفتم از فلان گناه نجاتم بده یدف سرسجادم انقدر گریه کردم تا خوابم برد خواب امام حسین رو دیدم چهرش نورانی بود ۶ماهش حضرت علی اصغر رو داد بغلم گفت نگه ش دار علی اصغرم هست من بغلش کردم از خواب پریدم دیگه از اون موقع به بعد دیگه اون گناه رو انجام ندادم
گاهی فکر میکنم نکنه ما هم اینجوریم وبعد بدم میاد از خودمنه اینکه دنیا و زندگی رو دوستداشته باشم و نخ ...
بله.
«هر جا دو راهی است هر آیینه کربلاست»
اگر یک کم آگاهی تاریخی از واقعهی کربلا به دست بیاریم متوجه میشیم خیلی از افرادی که تو ریختن خون امام حسین نقش ایفا کردند، مثل همین امروز خیلی از ما اسیر حب مال و جاه و هوا و هوس شدند.
این طور فکر کنیم اونوقت دست و بالمون برای گناه کردن و مطیع هوای نفس بودن بسته میشه و خودمون رو جمع و جور میکنیم.