2777
2789
عنوان

😪😭 ده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 52 پست
شرایطت یجورایی مثل منه همش میگم کاش تو عقد میموندم تا شرایطی که گفتن رو برام فراهم میکردن .کاش تو خا ...

منم خیلی قانع بودم اگه از عروسی و بقیه چیزام بگم فک میکنین رو دست پدر مادرم باد کرده بودم که زنش شدم، با همه خواستگارایی که داشتم بدترینش رو انتخاب کردم خاک تو سرم 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا تلفنی نگو عزیزم حتما دعوتشون کن بهتره بعد کم کم شروع کن نیاز ب عصبانیتم نیست

میتریم رو در رو نتونم حرفامو بگم من خیلی استرسی میشم و همه حرفام یادم میره

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
منم تو خاستگاری پدر شوهرم بهم گفت عروسی بهترین تالار برات میگیرم جهیزیه بهترین ها میخرم هیچ کاری برا ...

این آدما خیلی هم شانس دارن اگه یکی مثل خودشون بیاد دخترشون رو بگیره حال عروس رو میفهمن

بی سیاست بازی در نیار، خودت رو آدم بده نکن، الان نری میگن حسوده(البته این نظر منه) یه کمی سیاست داشت ...

خودمم همین فکر رو میکنم ولی انگار هیچی برام مهم نیس مغزم رد داده بخدا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد که بخوام حرفم رو بهشون بفهمونم

امان از دست این مادرای ساده .بخدا مادرای زرنگی دبدم که یه جوری پشت دخترشونن که انگار یه لشکر پشتشه

کاش میشد چند هزاربار این حرف شمارد لایک کرد..... هرچی میکشیم از دست این مادرای ساده و بی دست و پاست.... یه ذره پشت ما در بیاین یه ذره کلاس بذارید ناسلامتی ما بچه ی شماییم..... از بس کم رو بود.... می‌گفت هیچی نخرید، حیفه.... زیاده... پولتون حیفه.. نتیجش این شد مادر شوهرجلو عروساشو نوه هاش و داماد میگفت.. این و ننه باباش سادن..... می‌گفتند شما هم بیاید این دختر رو بگیرید ما دیگه هیچی نمیخایم..... حال همین مادر رو ببین برای عروسش دختر مردم خودش رو میخواست بکشه

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
میتریم رو در رو نتونم حرفامو بگم من خیلی استرسی میشم و همه حرفام یادم میره

چند دور با خودت تمرین کن تو میتونی باید بتونی زندگی رو واسه خودت سخت نکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودمم همین فکر رو میکنم ولی انگار هیچی برام مهم نیس مغزم رد داده بخدا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد ک ...

الان فعلا آروم باش دعوتی رو برو.. دعوتم بکن... بعد آروم آروم کارتو پیش ببر.... البته من مثل خودتم زود جوش میارم.. ولی اگه بشه چند جلسه بیای پیش زن داداشم دقیق راه می فتی... زیر زیرکی کل طایفه رو بهم میریزه

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
فیافش زیبا بود؟

راستش دو بخوای نه، حتی خودش هم باورش نمیشد زنش شدم، یه چی بگم، مقصر همه اینارو مادرم میدونم که دوس داشت به زور هرچه زودتر شوهرم بده منم تحت فشار قبول کردم

الان فعلا آروم باش دعوتی رو برو.. دعوتم بکن... بعد آروم آروم کارتو پیش ببر.... البته من مثل خودتم زو ...

خوش بحال زن داداشت بعضی از زنارو میبینم بخدا بهشون حسودی میکنم چقدر زرنگ و زبون دارن از خودمو سادگیم بدم میاد 

چند دور با خودت تمرین کن تو میتونی باید بتونی زندگی رو واسه خودت سخت نکن

امیدارم بتونم

خوش بحال زن داداشت بعضی از زنارو میبینم بخدا بهشون حسودی میکنم چقدر زرنگ و زبون دارن از خودمو سادگیم ...

بله.. منم از خودم متنفرم.. تا میخوام حرف بزنم اشک هام روان میشن و سرو صدا میکنم و من بی تقصیر میشم آدم بده که پدرم هرچی از دهنش میاد جلو دوتا عروساش بارم کنه.. اونم خیلی آروم و زیر زیرکی همه چیز رو به نفع خودش تموم کنه

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
بله.. منم از خودم متنفرم.. تا میخوام حرف بزنم اشک هام روان میشن و سرو صدا میکنم و من بی تقصیر میشم آ ...

وای منم  همینم واسه همین نمیتونم هیچوقت حقمو بگیرم😪

کاش میشد چند هزاربار این حرف شمارد لایک کرد..... هرچی میکشیم از دست این مادرای ساده و بی دست و پاست. ...

بخدااا خیلی ساده ان این جور مادرا. واقعا نبودشون بهتره از بودنشه حالا خدا بدش نیاد. یه شعر هستا که میگه دشمن دانا بلندت میکند /برزمینت میزند نادان دوست. این نادان دوست مصداق مادرای مان. بخدا یه دخترایی دیدم نه دست و پادارن نه انسانیت دارن فقط یک مادرزرنگی پشتشون هست که اینارو تاج طلا میکنه میزاره سرش