2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم دست بزن داره

553 بازدید | 44 پست

از این بابت میپرسم که ما زمان زیادی رو تنهایی با هم نگذروندیم و لانگ دیستنس بودیم و بعد ازدواجم ۱۱ ماه خونه مامانم زندگی کردیم و الانم مهاجرت کرده آلمان و منم با الحاق میرم پیشش 

میگه از دست بلند کردن روی زن بدش میاد ولی من به نشونه هایی دیدم که میترسم وقتی برم پیشش آلمان و با هم تنها باشیم بروز بده 

مثلا وقتی عصبی میشد چون همیشه دستمو میگیره انقدر دستمو فشار میداد که اشکم درمیومد 

یا سعی می‌کرد با فشار بدنش بهم و قفل کردنم طوری که نفسم بالا نمیومد مجبورم کنه حرفشو قبول کنم یا تأکید کنه که من شوهرتم و باید به حرفم گوش بدی 

معمولا زورش رو اینجوری نشونم میداد چون پیش خونوادم زندگی میکردیم کسی متوجه نشه

و از نظر رفتاری هم زود از کوره در می‌ره و بهم فحاشی می‌کنه

بنظرتون امکان اینکه دست بلند کنه رو داره؟و اینکه بخاطر این موضوع پیش روانشناس برم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاابلفضل حالا خدا ی تکیه هیکل قناس بهش داده 

چقدر به رخت میکشه

معلومه میزنه 

خوبم میزنه 

جوری میزنه جا بخوری 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یاابلفضل حالا خدا ی تکیه هیکل قناس بهش داده چقدر به رخت میکشهمعلومه میزنه خوبم میزنه جوری میزنه جا ب ...

خیلی بهم بددل و شکاکه و برای همین میترسم سر شکاک بازیاش دست روم بلند کنه 

من که از خوندنش ترس برم داشت.

علاوه بر دست بزن داشتن کلا مشکل شخصیتی داره.

زندگی کردن باهاش سخته. چه بسا نشدنی.

تو زندگی باید حرف دو طرف باشه نه ی طرف.

همین موضوع حاده که فکر می کنه باید حرف اون باشه

همینجا معلومه مشکل دارهاینو گفتی منم ترسیدم ماهم لانگیم میگم نکنه بعدا اینجور شه

شوهر من نذاشت جلسات مشاوره قبل ازدواج رو بریم

یک جلسه با هم رفتیم چنان دست منو محکم گرفته بود جای ناخناش رفت توی دستم و بعدم گفت دیگه حق نداری بری 

تو حتما ولی مشاوره قبل ازدواج رو کامل برو 

خیلی بهم بددل و شکاکه و برای همین میترسم سر شکاک بازیاش دست روم بلند کنه

اینا احتمالاته ولی احتمالات قویییی

بنظر تنها راهی که داری اینه یا همیشه کناره خانوادت باشی

یا پاشی بری رزمی یاد بگیری یوقت غلطی کرد فقط نگاه نکنی

بگیری تو هم آش و لاشش کنی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه