arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 عنوان به حدی عصبیم دلم میخواد گلوشو فشار بدم 195 بازدید | 9 پست از روز اول ادم وقت نشناسی بودذله ام کردهی جایی بخوایم بریم پیر میشمهمیشه خانما دیر اماده میشن برا من برعکسه شوهرم یک ساعت دو ساعت منو میکارهابرو برام نذاشته همه جا میشناسنشاووووووف چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1404/04/09 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 خب به زور بیدارش کن از ۴ عصر آماده شه از سرکارش دیر میادبرا کسی هم کار نمیکنه بگم اره صاحب کارش نذاشتاز این ب بعد شبی ک جایی باید بریم نمیذارم بره سرکار چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 چند بار تو منتظرش بزار دیگه حرصت نمیده عین خودش رفتار کن کیف میکنه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16151 منم همین داستان رو داشتم ولی یاد گرفتم زودتر پاشم ادای آماده شدن دربیارم وقتی اون بلند شد رفت دنبال کاراش بشینم وقتی نصف کاراش پیش رفت بعد منم آماده میشم زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 منم همین داستان رو داشتم ولی یاد گرفتم زودتر پاشم ادای آماده شدن دربیارم وقتی اون بلند شد رفت دنبال ... بحث اینه من بدنام میشم جلو دوست فامیلم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16151 بحث اینه من بدنام میشم جلو دوست فامیلم نه دیگه تایم رو تغییر بده زودتر از زمانی که قبلا آماده میشدید بلند شید و ترغیبش کنید که دیر شده اونجوری مدیریت زمان دست شماست زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم