نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 عنوان زیبایی 86 بازدید | 12 پست بچها واسه زیبایی چیکار کنم؟! /:لطفا نگید خوشگلی فلانی بسانی ققط راه حل بگید اول اینکه صورتم سبز صورتم کوچیکه بینیم تقریبا بزرگه چشام معمولیه لبامم کوچیکه قدممم 155 واقعن نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا اگ چیزایی میدونید بگید 1404/04/09 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزآرا عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 402 باید بری پیش متخصص زیبایی اسکن کنه صورت رو بهت نشون میده بعدش چه شکلی میشی و بهش میگی چه کارایی لازم بکنیبه تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡ اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷
جادوگرکوچولو عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 1828 دیگه خدا داده باید قبول کنیحالا پذیرش خودت آنقدر سخته هزینش و داری برو عمل کن 🤍✨️Hala Madrid
نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 دیگه خدا داده باید قبول کنیحالا پذیرش خودت آنقدر سخته هزینش و داری برو عمل کن میشه بگی کجاها و 😂🌱
نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 باید بری پیش متخصص زیبایی اسکن کنه صورت رو بهت نشون میده بعدش چه شکلی میشی و بهش میگی چه کارایی لازم ... واقعن بهم عکس بعدش نشون میده؟!
نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 دیگه خدا داده باید قبول کنیحالا پذیرش خودت آنقدر سخته هزینش و داری برو عمل کن تلگرام دارید واستون عکسمو بفرستم ببینم کجا و باید درس کنم
نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 باید بری پیش متخصص زیبایی اسکن کنه صورت رو بهت نشون میده بعدش چه شکلی میشی و بهش میگی چه کارایی لازم ... تلگرام داری عکسمو بفرستم
رزآرا عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 402 واقعن بهم عکس بعدش نشون میده؟! اره من دوستم رفته بود بهش نشون که چه کارایی که چه شکلی میشه فکر کنم ۲ میلیون اینا شد هزینش بعد اون بینی شو عمل کردو لباشو ژل زد اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷
نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 اره من دوستم رفته بود بهش نشون که چه کارایی که چه شکلی میشه فکر کنم ۲ میلیون اینا شد هزینش بعد اون ب ... خوشگل شد باید برم متخصص زیبایی؟!
رزآرا عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 402 تلگرام داری عکسمو بفرستم اره آیدی تو بزار پیام بدم اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷
رزآرا عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 402 خوشگل شد باید برم متخصص زیبایی؟! اره واقعا تغییر کرد اره حتما پیش متخصص برو تو گوگلم سرچ کنی میاره جاهایی که عکس بعدتو نشون میده یه کلینیک باید بری که همه کاری میکنن توش اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷
نحلادد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 454 اره واقعا تغییر کرد اره حتما پیش متخصص برو تو گوگلم سرچ کنی میاره جاهایی که عکس بعدتو نشون میده یه ک ... @mahak_338