2777
2789
عنوان

بارداری

31 بازدید | 3 پست

۳۷ سالمه..۳ تا بچه ی دختر و پسر ۱۴؛ ۷ و ۵ سال و نیم دارم..شرایط مالیم اکی هست و امکانات برای بچه ها فراهمه خدارو شکر. الان باردارم.ولی بخاطر دید جامعه به تعداد بچه ها؛ و سنم که حس میکنم ظلم به آینده ی بچه ست خجالت میکشم..و اینکه حس میکنم دیگه خودم نمیتونم زندگی کنم و بقیه عمرم باید نگران بچه ها باشم.

شایدم اتفاقی برام بیفته و بچه ها بمونن..خیلی میترسم کلا..ولی از  طرفی هم میگم شاید خدا یه داداش به پسرم داد که تنها نمونه.. درکل نمیتونم تصمیم بگیرم که چیکلر کنم.‌به هر طرفش که فکر میکنم پشیمونم.هم از داشتنش ناراحتم هم از  نداشتنش

.

میترسم که همه بهم بخندن که همینطورم هست..همه ی دور و بریها؛همسایه ؛دوست ؛فامیل ؛ حتی با شرایط بهتر از من  یکی نهایت دو بچه دارن..میترسم که دختر بزرگم حس سرخوردگی بگیره.‌چنان که الانم میگه مامان خجپجالن میکشم انقدر زیادیم..

میترسم که بمیرم یا خدایی نکرده برای همسرم اتفاقی بیفته و نتونم ۴ تا بچه رو به ثمر برسونم..و همش؟بیفته گردن دخترم و .

میترسم که کل زندگیمو با تر و خشک کردن بچه ها بگذرونم و تهش بشم یه آدم پیر و خسته که هیچی از؟زندگی نفهمید.‌چون ۹۰ درصد مسعولیتشون با منه..مادر و خواهرم تزدیکم نیستن‌‌..بچه ها از حضور پرستار بچه تو خونه بیزارن..

از استرس؟شبا نمیتونم بخوابم...

ولی از طرفی هم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.