2777
2789

خودش میگه خواستگاری نرفتم.. اما ادم کم حرف حوصلت رو سر میبره باید با بیل و کلنگ از زیر زبونش حرف بکشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا باید بهشون باز بشه

با آدمای نزدیکشون خیلی حرف می زنند

ولی از تمام اینا مهم تر اینه که چه جور شخصیتی داره و اگه به جلسه ی دوم کشید باید بررسی کنی

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

یعنی به اصطلاح درونگرا هست

حتما مشاوره برید

و اگه تایپ شخصیتتون بهم نمیخوره بهتره ازدواج نکنید که معمولا از دو تایپ مختلف سر همه چی مشکل دارن و کم کم مشکلات بزرگ میشه مثل من و شوهرم