2777
2789
عنوان

هنوز نامزدیم

89 بازدید | 3 پست

هنوز عقد نکردیم فقط نامزدی گرفتیم بعد این اقا از من شماره کارت خواست رفتم مسافرت به مقداری برام واریز کرد واینا خلاصه گذشت دوماه کلا یکبار به من گفت چیزی لازم نداری اونم اون موقع که گفتم میرم مسافرت بعد اون هیچی نه نگف نه چیزی بعد خودشم ایران نیست حالا تا چند وقت پیش که بهش گفتم تو چرا اصلا مسئولیت پذیر نیستی وفلان گفتم حتی به حرف هم نمیگی چیزی بعد گف من فقط در حد نامزدی میتونم درخدمتت باشم ما نامزدیم اگه لباسی چیزی بخوای میتونم هزینه کنم و فلان بعد همین آقا موقع عکس خواستن که برام عکس بفرست فلان عکس بی حجاب که من گفتم ما نامزدیم بعد عقد گفت که فرق ندارع ما دیگه مال همیم حالا سراون قضیه این یادم اومد وبهش گفتم پس دیگه لطفا از من درخواست خاصی نداشته باش تا بعد عقد حالا بنظرتون اون حق داره یامن

بنظرم بهتره اول با یه مشاور صحبت کنی دومم خودت فکرکن ادمی که مسئولیت پذیرنیست فقط به فکر خودشه تو یه رابطه دو طرفه اهمیتی به طرف مقابل نمیده ایا میتونه سال های سال باهات زندگی کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.