2777
2789
برای کنکور تیر آماده‌ای؟ فکر میکنم بتونی ترازتو بیاری بالاتر

اره خب هر یه ساعتی که درس میخونی یه چیزی بهت اضافه میشه پیشرفت میکنی ولی مشکل من اینه که میتونستم کنکور خوبی بدم و ندادم اومدم خونه دوباره کنکورو آزمون دادم زیست ۷۲ فیزیک ۶۳ شیمی ۵۷ زدم ولی رفتم سر جلسه تر مالیدم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب هر یه ساعتی که درس میخونی یه چیزی بهت اضافه میشه پیشرفت میکنی ولی مشکل من اینه که میتونستم کن ...

عزیزم ناراحت نباش، از الان رو خودت کار کن ایشالله تیرماه عالی تر میشه‌ نگران نباش💕

من استرسم وحشتناکههه، خصوصا سر جنگ بدتر شدم خونمون خیلی میلرزید دیگه درس خوندن کلا رفت رو هوا، وقتی ام تموم شد از این‌که درس نخوندم استرس گرفتم! الان واقعا با این‌که طول سال درس خوندم ولی واقعا دلم میخواد همه چیو ببوسم بذارم کنار:) سر همینم پرسیدم به نظرت میتونم جمع کنم یا نه

عزیزم ناراحت نباش، از الان رو خودت کار کن ایشالله تیرماه عالی تر میشه‌ نگران نباش💕من استرسم وحشتناک ...

قربونت برم ایشالله 

اره خیلی سخت بود جنگ آدم اصلا تمرکز نداشت و اینکه نتونستی بخونی حق داشتی و بابتش نگران نباش شرایط اینجوری جلو رفته اما الان که اوضاع آرومه تو طول سال هم که خوندی یه هفته بیوفتی رو چرخ درس خوندن دوباره میشی مثل سابقت تلاشتو بکن ۲۰ روز وقت داریم

حالا الان میخونی برای تیر یا توام مثل من بی انگیزه ای

نه گلم من میخوام بزارم سال بعد توی ۲۰ روز چی قبول میشه آدم آخه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️